Άρτα: Διασωληνωμένος ο 16χρονος έπειτα από ατύχημα με κυνηγετικό όπλο – Νοσηλεύεται στα Ιωάννινα

Άρτα: Διασωληνωμένος ο 16χρονος έπειτα από ατύχημα με κυνηγετικό όπλο – Νοσηλεύεται στα Ιωάννινα

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 16χρονος από τη Φιλιππιάδα Άρτας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι έπειτα από εκπυρσοκρότηση κυνηγετικού όπλου. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (01/01/2026), όταν ο ανήλικος, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον πατέρα του, πήρε την καραμπίνα της οικογένειας με σκοπό –σύμφωνα με πληροφορίες– να απομακρύνει πουλιά από την αυλή του σπιτιού τους. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

Ο τραυματισμός του κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρός, γεγονός που οδήγησε στην άμεση διακομιδή του από το νοσοκομείο της Άρτας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι γιατροί δίνουν μάχη για τη σταθεροποίηση της κατάστασής του, καθώς το τραύμα στο κεφάλι είναι βαρύ.

Η καραμπίνα ανήκει στον πατέρα του 16χρονου, ο οποίος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού. Ωστόσο, με προφορική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

 

 

Source link

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img