Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τον«μίνι» γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Μέσω γραπτού διαγωνισμού θα προσληφθούν 150 άτομα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας ειδ. ΤΕ Δασοπονίας. Το ΑΣΕΠ έχει ανακοινώσει προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 24 Μαΐου.

Οι υποψήφιοι υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για τη διαδικασία  κατάταξης με γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας (πρώτο στάδιο), προκειμένου στη συνέχεια να συμμετάσχουν, σε δεύτερο στάδιο, σε προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων αντίστοιχου ή συναφούς κλάδου/ειδικότητας, εφόσον διαθέτουν εκείνη τη χρονική στιγμή (κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων του σταδίου αυτού) και τα τυχόν απαιτούμενα πρόσθετα προσόντα (ενδεικτικά: γνώση Η/Υ, γνώση ξένης γλώσσας, εμπειρία). Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν τα προσόντα τους (τίτλος σπουδών), προκειμένου να λάβουν μέρος στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας του γραπτού διαγωνισμού. Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι τα προσόντα που αναγράφονται από τον υποψήφιο στην αίτηση συμμετοχής του στην εν λόγω διαδικασία πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες θα καλυφθούν 150 θέσεις που δεν καλύφθηκαν μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ (2ΓΒ/2023).

Η πλειοψηφία των θέσεων αφορά φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Δασοπονίας ή Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

Ολο το ΦΕΚ εδω