Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
More

  Αθήνα – Θεσσαλονίκη με το τρένο + το Ι.Χ από 72 ευρώ

  car_train

  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνει την δυνατότητα στους οδηγούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν με το τρένο, αλλά να έχουν και το αυτοκινητό τους μαζί, να το κάνουν.

  Η δυνατότητα μεταφοράς Ι.Χ. με τρένα του ΟΣΕ παρέχεται εδώ και χρόνια, ωστόσο, όπως αναφέρει η Καθημερινή, δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη.

  Το κόστος του οδικού ταξιδιού ξεπερνά τα 200 ευρώ, ενώ το σιδηροδρομικό ταξίδι, μαζί με το Ι.Χ. κοστίζει κάτω από 100 ευρώ.

  Για διόδια, από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, πρέπει να πληρώσει κάποιος 28,95 ευρώ, ενώ στα 175 ευρώ περίπου είναι το μέσο κόστος βενζίνης. Έτσι το κόστος του ταξιδιού με το αυτοκίνητο διαμορφώνεται στα 203,95 ευρώ μόνο για το πήγαινε.

  Το σιδηροδρομικό «εισιτήριο» του αυτοκινήτου κοστίζει 47 ευρώ, ενώ αν ο επιβάτης επιλέξει την Α΄ θέση για το ταξίδι του θα πληρώσει συνολικά 82 ευρώ, ενώ στα 72 ευρώ είναι το κόστος για ταξίδι στη δεύτερη θέση μαζί με το αυτοκίνητο.

  Δρομολόγιο με το τρένο, που παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς και του αυτοκινήτου έχει κάθε μέρα στις 11:55 κάθε βράδυ, από το σταθμό του Ρουφ, με τους οδηγούς να πρέπει να βρίσκονται στο σημείο, δύο ώρες πριν την αναχώρηση. Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη είναι στις 6:95 ενώ από την Θεσσαλονίκη το τρένο φεύγει στις 11:05 κάθε βράδυ.

   

   

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.