Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που συνεχίζουν και τη σεζόν 2020 – 2021

    Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που συνεχίζουν και τη σεζόν 2020 – 2021


    Βρισκόμαστε στα μέσα του δεύτερο μισού της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο οι σταθμοί έχουν ήδη κάνει τα πλάνα τους για την ερχόμενη.

    Τα προγράμματα που αποχαιρέτησαν πρόωρα τους τηλεθεατές δεν ήταν λίγα, με τους ιθύνοντες να ξεκαθαρίζουν πως οι εκπομπές και οι σειρές που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους θα βιώνουν τον λεγόμενο τηλεοπτικό «ξαφνικό θάνατο».

    Ευτυχώς για τους τηλεθεατές, όμως, κάποια προγράμματα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο πρόγραμμα της σεζόν 2020 – 2021. Μεταξύ αυτών και μερικά τηλεπαιχνίδια που όπως αποδεικνύεται έχουν εξελιχθεί σε δυνατά χαρτιά που επιβιώνουν εύκολα στον μεγάλο ανταγωνισμό της απογευματινής ζώνης.

    Ποια είναι αυτά;

     Still Standing

    Το τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου ήταν βέβαιο πως θα συνεχίσει πριν καν… κάνει πρεμιέρα φέτος!  H τέταρτη σεζόν έχει ήδη «κλειδώσει», με τη Μαρία να κάνει τη διαφορά για ακόμα μία χρονιά στον ΑΝΤ1.

    Ο Τροχός της Τύχης

    Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μένει, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν νεότερα σχετικά με την παραμονή ή την αντικατάσταση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου. Το κανάλι θα εξακολουθήσει να στηρίζει την απογευματινή του ζώνη στον «Τροχό», καθώς τα νούμερα (20%) είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά.

    Ρουκ Ζουκ

    Επιστρέφουμε στον ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει στο δυναμικό του καναλιού και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς project. Το δίδυμο Μακρυπούλια – Μπεκατώρου έχει εξασφαλίσει στον σταθμό τη σιγουριά πως μπορεί να αντέξει ακόμα και στον σκληρό ανταγωνισμό της μεσημεροαπογευματινής ζώνης.

    Deal

    Ο Χρήστος Φερεντίνος μπορεί να είδε το «Πάνω Κάτω» να κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες, το «Deal» όμως θεωρείται… σιγουράκι. Στα σκαριά, μάλιστα, είναι και το «Super Deal» το οποίο μπορεί να μην κατάφερε να επιστρέψει φέτος, αλλά η νέα σεζόν επιφυλάσσει εκπλήξεις!

    Ερωτηματικά για τον «Πιο αδύναμο κρίκο»

    Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, αλλά τα νούμερα χαμηλά. Το τηλεπαιχνίδι του Τάσου Τρύφωνος κινείται μεταξύ 13% – 15% τηλεθέαση, με την τελική απόφαση για το μέλλον του να μην έχει παρθεί από τον ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ