Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Αυτή η στάση υπόσχεται την τέλεια κορύφωση

    Αυτή η στάση υπόσχεται την τέλεια κορύφωση


    Μετά από έρευνα και επειδή γνωρίζουμε πως στόχος σας είναι να προσφέρετε αξέχαστες εμπειρίες σε μία γυναίκα σας παρουσιάζουμε την ερωτική στάση που υπόσχεται να της προσφέρει την υπέρτατη ηδονή.

    Αν ψάχνετε την απόλυτη ερωτική εμπειρία τότε καλό θα ήταν να διαβάσετε τη συνέχεια και να δοκιμάσετε το «Queening». Η πρόταση έρχεται από την σύμβουλο Melanie Modjoros, MD. Η Dr. Modjoros είναι απόφοιτος του Cornell University και ολοκλήρωσε τις σπουδές της (MD) στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh το 2005.

    Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της Dr. Modjoros. Αυτή η στάση ορίζει την γυναίκα ως κυρίαρχο (για εκείνη την στιγμή αν σας προβληματίζει κάτι), καθώς ο άνδρας αναγνωρίζει την υπεροχή της. Όπως λέει και το όνομα της στάσης η «Βασίλισσα» είναι η γυναίκα και ο «υπήκοος» της ο άνδρας. Έτσι η γυναίκα απελευθερώνεται και απολαμβάνει καλύτερα την στιγμή.

    Το Queening είναι κάτι σαν το face sitting, δηλαδή τη στάση όπου η γυναίκα κάθεται στο πρόσωπο του άνδρα για να της προσφέρει στοματικό σεξ. Το συν αυτής της στάσης είναι πως ο άνδρας προσφέρει στη γυναίκα την απόλυτη ευχαρίστηση, ενώ έχουν και οι δυο τους ελεύθερα τα χέρια και μπορούν να κάνουν αυτό που επιθυμούν ή να συνδυάσουν και άλλες κινήσεις ώστε να προσφέρει ο ένας στον άλλο την απόλυτη ηδονή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ