Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Αυτόνομη ιστορία θα διηγείται το τηλεοπτικό Fallout

    Η τηλεοπτική μεταφορά του “Fallout“, από το Amazon, θα λέει μια ξεχωριστή ιστορία που δεν θα είναι επανάληψη των βιντεοπαιχνιδιών.

    Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης των παιχνιδιών, Todd Howard, ο οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Κατά πως φαίνεται, στο παρελθόν του είχαν προτείνει και άλλες μεταφορές, οι οποίες, όμως, θα ήταν βασισμένες στις ήδη ειπωμένες ιστορίες των παιχνιδιών. Κάτι τέτοιο δεν του άρεσε και γι’αυτό τις είχε απορρίψει, αλλά το νέο project θα λέει κάτι που θα υπάρχει στον κόσμο του “Fallout”, χωρίς να είναι επανεκτύπωση.

    “Όταν ο κόσμος ήθελε να κάνει μια ταινία, ήθελαν να πουν την ιστορία του ‘Fallout 3’ ή να πουν την ιστορία του ‘Fallout 4’, και ήταν meh”, είπε στο podcast του Lex Fridman. “Αυτό ήταν, ‘Ας κάνουμε κάτι που υπάρχει στον κόσμο του ‘Fallout'”.

    “Δεν θα είναι επανάληψη της ιστορίας του παιχνιδιού. Βασικά είναι μια περιοχή στον χάρτη. Ας πούμε μια ιστορία εδώ που ταιριάζει στον κόσμο που έχουμε χτίσει, δεν παραβιάζει κανέναν από τους κανόνες, φέρει αναφορές στα παιχνίδια, αλλά δεν ξαναδιηγείται τα παιχνίδια”, συνέχισε. “Υπάρχει στον ίδιο κόσμο, αλλά είναι ένα μοναδικό πράγμα, οπότε προσθέτει σε αυτό. Ενώ, παράλληλα, ο κόσμος που δεν έχει παίξει το παιχνίδι, που δεν έχει ζήσει πόσο τρελά κουλ είναι το ‘Fallout’, μπορεί να δει τη σειρά”.

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε λίγα παραπάνω πράγματα για την υπόθεση, καθώς στο παρελθόν είχαμε “μαντέψει” ότι θα η ιστορία θα τοποθετείται στο Vault 33. Αυτό είχε γίνει γνωστό μέσω της πρώτης φωτογραφίας που είχε δημοσιεύσει το Amazon για να γιορτάσει την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του βιντεοπαιχνιδιού.

    Η σειρά είχε ανακοινωθεί από το 2020, με τους Jonathan Nolan και η Lisa Joy, γνωστοί μέσα από το “Westworld”, να είναι παραγωγοί και σεναριογράφοι. Ο Nolan, μάλιστα, πρόκειται να αναλάβει και τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner θα είναι showrunners. Στους πρωταγωνιστικούς – και σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους – θα δούμε τους Walton Goggins, Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones και Aaron Moten.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ