Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Brittany Yobe: Χωρίς υπερβολή, Ακολούθησέ τη για τα πιο απίθανα οπίσθια. Ξέρει τον τρόπο

    Brittany Yobe: Χωρίς υπερβολή, Ακολούθησέ τη για τα πιο απίθανα οπίσθια. Ξέρει τον τρόπο

    Αν πίστευες ότι η Jen Selter ή η Amanda Lee είναι τα καλύτερα οπίσθια που έχεις δει, ζούσες σε πλάνη. Η Brittany Yobe τις βάζει κάτω.

    Για να πιστεύουμε ότι η Brittany Yobe καταφέρνει να ξεπεράσει την Jen Selter, που την αποκαλούν βασίλισσα των οπισθίων στο Instagram, ή την Amanda Lee που ξεπερνάει την Jen Selter, τότε καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Στις περισσότερες των περιπτώσεων η φράση «τα καλύτερα οπίσθια» μοιάζει να είναι μια ακόμα κλισεδιά. Μόνο που εδώ μιλάμε για τα πιο απίθανα οπίσθια και ισχύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γράμμα. Και με κεφαλαία.

    Η Brittany Yobe (με δεύτερο όνομα το Perille) είναι μέλος αυτού του νέου κύματος των τελευταίων δύο ετών, κατά το οποίο οι γυναίκες γίνονται motivational ως προς τη γυμναστική και το fitness. Μόνο που εκείνη θα πρέπει να είναι η πρώτη πρέσβειρα αυτής της φιλοσοφίας.

    Όσο κι αν θελήσεις να εστιάσεις σε ένα σημείο του σώματος της, δεν θα το πετύχεις. Αν ξεκινήσεις από πάνω θα δεις ένα σέξι βλέμμα, πιο κάτω ένα σφριγηλό στήθος, μετά κοιλιακούς και στο τέλος γυμνασμένα και σφιχτά πόδια. Αν το πάρεις από την πίσω πλευρά θα δεις τα οπίσθια όπως θα τα ονειρευόταν κάθε άντρας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Η Brittany Yobe έχυσε πολύ ιδρώτα για να έχει αυτό το σώμα και ο θαυμασμός είναι το λιγότερο που της αξίζει.

    Brittany Yobe: Χωρίς υπερβολή, Ακολούθησέ τη για τα πιο απίθανα οπίσθια. Ξέρει τον τρόπο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ