Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η Τζίτζι Χαντίντ απλά περνάει τον καιρό της με τον Ντι Κάπριο

    Τον δάσκαλό του φαίνεται ότι βρήκε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, καθώς η Τζίτζι Χαντίντ φέρεται ότι παίζει μαζί του όπως η γάτα με το ποντίκι, δημιουργώντας το πιο χαλαρό, αλλά ταυτόχρονα πιο εκρηκτικό ερωτικό τρίγωνο της παγκόσμιας showbiz.

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Από τη στιγμή που ο 48χρονος «μοντελοπνίχτης» Λέο πάτησε πόδι στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ μετά τις πολύμηνες διακοπές του στην Ευρώπη, άρχισε αμέσως τα ραντεβού και αρχικά εθεάθη με την 25χρονη παντρεμένη τοπ μόντελ Βιτόρια Σερέτι.

    leo dicprio30083

    Τώρα το Us Weekly αφήνει υπονοούμενα ότι ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε την επιστροφή του για να αρχίσει να ξαναβγαίνει με ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη, την Τζίτζι Χαντίντ.

    Πηγή του αμερικανικού περιοδικού υποστηρίζει ότι ο σταρ του Χόλιγουντ και το 28χρονο μοντέλο, για τους οποίους από πέρυσι κυκλοφορούσαν φήμες ότι τα είχαν φτιάξει, συνεχίζουν να «διασκεδάζουν μαζί». Ωστόσο, σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, η σχέση τους είναι «περιστασιακή». Οχι, όμως, διότι το επιδιώκει ο διασημότερος εργένης του Χόλιγουντ, αλλά διότι η Χαντίντ δεν θέλει δεσμεύσεις, καθώς είναι ευτυχισμένη από τη ζωή της ως single.

    To δημοσίευμα

    Απ’ ό,τι φαίνεται από δημοσίευμα της «Daily Mail», αυτό που απολαμβάνει περισσότερο από την εργένικη ζωή η Χαντίντ είναι να βγαίνει χωρίς ενοχές με διαφορετικούς άνδρες. Η βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι το σαββατόβραδο το μοντέλο διασκέδασε σε πάρτι στο Λος Αντζελες, μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, μαζί με τον διάσημο μουσικό παραγωγό και σκηνοθέτη Κόουλ Μπένετ.

    gigi hadid3008

    Η 28χρονη τοπ μόντελ και ο 27χρονος, που μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τον Eminem και τον Κάνιε Γουέστ, εθεάθησαν να φεύγουν από το πάρτι με το ίδιο πολυτελές αυτοκίνητο.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ