Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Χάρης Ρώμας για Πάνο Βλάχο: Δεν γίνεται και καμιά επανάσταση με το να λες να βάλεις στο σακί τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε

    Χάρης Ρώμας για Πάνο Βλάχο: Δεν γίνεται και καμιά επανάσταση με το να λες να βάλεις στο σακί τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε

    Για τον χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή έναν στίχο τραγουδιού του Πάνου Βλάχου ο οποίος αναφερόταν στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε. «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ανέφερε ο επίμαχος στίχος και υπήρξαν φωνές οι οποίες ανέφεραν πως ο ηθοποιός και τραγουδιστής παρακινεί σε βία.

    Το βράδυ της Δευτέρας (19/02), οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Χάρη Ρώμα και τον ρώτησαν για τον Πάνο Βλάχο και το επίμαχο τραγούδι.

    «Δεν πιστεύω στη λογοκρισία! Αισθάνεται και αυτός πιθανώς ότι μπορεί να αντιπροσωπεύει και λίγο το αντισυστημικό στοιχείο. Στην πραγματικότητα και αυτός είναι ένα μέρος του συστήματος, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά δεν γίνεται και καμιά επανάσταση με το να λες να βάλεις στο σακί τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ