Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χωρίζουν Johnny Depp και η Amber Heard

    Χωρίζουν Johnny Depp και η Amber Heard

    Μάχη για τις καταθέσεις και το νησί στις Μπαχάμες

    Μόλις 15 μήνες μετά το γάμο τους ο Johnny Depp και η Amber Heard αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου επικαλούμενο «αγεφύρωτες διαφορές».

    Η 30χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, ζητά διατροφή από τον 52χρονο ηθοποιό του οποίου η προσωπική περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Ο Depp ζήτησε από το δικαστή να απορρίψει το αίτημά της για διατροφή και από ότι φαίνεται η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκτός από ακίνητα και καταθέσεις είναι ιδιοκτήτης νησιού στις Μπαχάμες. Σύμφωνα με το TZM το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

    [ad id=”6783″]

    Ο Depp φαίνεται να περνάει πολύ δύσκολες μέρες γιατί έχασε την αγαπημένη του μητέρα στις 20 Μαΐου και δύο μέρες μετά η Amber κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου. Στο μεταξύ ο ηθοποιός προωθεί τη νέα του ταινία «Alice Through The Looking Glass» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες αύριο Παρασκευή.

    depp1

    Από τα μέσα Απριλίου δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί.

    Ο Johnny Depp και η Amber Heard αντάλλαξαν όρκους αγάπης στις Μπαχάμες τον Φεβρουάριο του 2015 παρουσία 24 καλεσμένων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσης και στο Λος Άντζελες γιατί ο ηθοποιός ήθελε να είναι στο γάμο του η μητέρα του που ήταν βαριά άρρωστη.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary» και ενώ ο Depp ήταν σε σχέση με τη Γαλλίδα ηθοποιό Vanessa Paradis την οποία χώρισε το 2012 μετά από 14 χρόνια σχέσης. Μαζί της έχει αποκτήσει δύο παιδιά την 16χρονη Lily-Rose και τον 13χρονο Jack.

    depp2

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ