Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Χριστίνα Μπόμπα: Έδειξε νέα φωτογραφία με τις ραγάδες στην κοιλιά

    Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια καταπληκτική μαμά. Εντάξει, κάποιοι ίσως να πείτε ότι εμείς, τα site, σας έχουμε ζαλίσει με μια “Χριστίνα”, να σχολιάζετε κάτω από τις αναρτήσεις “Άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη”, όμως πρόκειται για μία μαμά -ξεχάστε το “διάσημη” ή το “influencer” για λίγο- που προσευχήθηκε πολύ για να γίνει μητέρα, που πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές και που στο τέλος ο Θεός της χάρισε δύο ευλογημένα μωρά που πραγματικά την κάνουν ευτυχισμένη.

    Η ίδια μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί τους. Δεν το κάνει όμως επειδή από πίσω κρύβεται κάποιος εμπορικός σκοπός.

    Το κάνει για να δείξει σε όλες τις νέες μαμάδες εκεί έξω ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μετά τη μητρότητα. Ότι αν έχουν θέληση, δυνάμεις και γιατί όχι, ακόμη και βοήθεια από γιαγιάδες, παππούδες, θείες και θείους, να κάνουν όλα όσα έκαναν και πριν. Όχι, δεν βγάζουν από προτεραιότητα τα παιδιά τους, απλά βάζουν ακόμη μία προτεραιότητα μπροστά. Τον εαυτό τους. Την προσωπική ευτυχία, ευημερία και ψυχική υγεία. Όλα αυτά αν τα προσθέσεις δίνουν μια ευτυχισμένη μαμά. Και όπου ευτυχισμένη μαμά; Ξέρετε… Και ευτυχισμένα παιδιά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ