Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Δημήτρης Καμπουράκης: Το πρόβλημα υγείας και οι συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό

  Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Fay’s Time» ότι είχε προστριβές με την διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο OPEN

  Νέες πληροφορίες προκύπτουν τόσο για την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, όσο και για το επαγγελματικό του μέλλον.

  Υπενθυμίζεται, πως την περασμένη Παρασκευή λύθηκε η συνεργασία του δημοσιογράφου με το κανάλι, με ανακοίνωση που έκανε αναφορά σε «λόγους υγείας». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος φέρεται να είχε προστριβές από την αρχή της σεζόν με τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», ο Δημήτρης Καμπουράκης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ωστόσο υποστήριξε, ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποχώρησής του.

  Όπως είπε, η αιτία αφορούσε καθαρά θέμα υγείας. Μάλιστα, πολλές φορές δεν αισθανόταν καλά κατά της διάρκεια της εκπομπής του και παρέμενε καθιστός λόγω του πόνου. Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη μετακίνησή του σε άλλον τηλεπτικό σταθμό, ο ίδιος απάντησε, ότι έκανε μια συνάντηση με διευθυντή σταθμού, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό κανάλι για την παρουσίαση εκπομπής τα Σαββατοκύριακα.

  Δημήτρης Καμπουράκης

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ