Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Μιχάλη Κουινέλη για το τραγούδι «Μπαμπά μου ξέρω»

    «Πάρε τον πατέρα σου μόλις γίνει καλά και ελάτε στη σουίτα μου, στο γήπεδο της ΑΕΚ, να δούμε αγώνα».

    Το παραπάνω μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Μιχάλη Κουινέλη, γνωστό καλλιτεχνικά ως Stavento, μόλις άκουσε το τραγούδι που δημιούργησε πρόσφατα, με τίτλο «Μπαμπά μου ξέρω», το οποίο είναι αφιερωμένο στον πατέρα του Δημήτρη Κουινέλη.

    6 7

    Οπως μαθαίνουμε, το ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κομμάτι του καλλιτέχνη γράφτηκε από τον ίδιο πριν από λίγο καιρό, όταν ο πατέρας του αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία του. Μέσα από τους στίχους του ο Μιχάλης απευθύνεται σε εκείνον, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής.

    Μεταξύ άλλων λέει ότι πλέον δεν μπορεί να απολαύσει πράγματα που έκανε παλιότερα μαζί του, όπως να πάνε παρέα στο γήπεδο. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του τραγουδιού: «Μπαμπά μου, ξέρω, αν σηκωθείς, θα πάμε στην Αγια-Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις», τα οποία προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε όλους εκείνους που μπαίνουν στη θέση του καλλιτέχνη. Οχι μόνο στους οπαδούς της «Ενωσης», αλλά σε όλους εκείνους που πήγαιναν στο γήπεδο με τους πατεράδες τους, αλλά δεν μπορούν πια.

    Ανατριχίλα

    Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί έχουν, φυσικά, αρκετούς λόγους παραπάνω για να νιώθουν ανατριχίλα, καθώς η αγαπημένη τους ομάδα χρειάστηκε 19 χρόνια για να επιστρέψει στην πόλη της, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της αποτέλεσαν μια ξεχωριστή βραδιά για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι από τη μια χαίρονταν για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη φυσική της έδρα, από την άλλη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη λύπη τους, αφού αγαπημένα τους πρόσωπα δεν πρόλαβαν αυτή την ιστορική στιγμή.

    Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης, λοιπόν, επικοινώνησε με τον Μιχάλη Κουινέλη και τον κάλεσε στο γήπεδο «Αγια-Σοφιά» μαζί με τον πατέρα του, με το που αναρρώσει ο τελευταίος, για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα από τη σουίτα του.

    melissanidis
    Δημήτρης Μελισσανίδης

    Οπως αναφέρουν τοπικά sites της Αλεξανδρούπολης, όπου ζει η οικογένεια του «Mr. Stavento», ο πατέρας του Δημήτρης Κουινέλης είναι ήδη πολύ καλύτερα, έχοντας στον πλευρό του τη σύζυγό του Ανατολή, με την οποία χαίρονται την εγγονούλα που τους χάρισαν ο Μιχάλης και η σύντροφός του, τραγουδίστρια Ηβη Αδάμου.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ