Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ο Δημήτρης Τοπαλίδης μιλάει για τον ξυλοδαρμό του

    Ο Δημήτρης Τοπαλίδης με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του από δύο άτομα, βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

    dimitris topalidis1

    Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν από μια διαφωνία στον δρόμο: «Ένα φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο, κόρναρα από το δικό τους αυτοκίνητο. Ήρθαν και έγινε ο πόλεμος που έγινε. Ήμουν σε κατάσταση περίεργη και δεν κατάλαβα ποιος μας χώρισε. Όταν σηκώθηκα είδα δύο ανθρώπους που με παρακολουθούσαν. Τους ζήτησα να έρθουν να καταθέσουν αλλά δεν ήρθαν. Ήρθαν δυο άνθρωποι κατά πάνω μου και με έβρισαν. Τους είπα ήρεμα ότι δεν θα έπρεπε να μιλάνε αλλά να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Με ένα συγγνώμη που περίμενα, τελείωναν όλα δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι.

    dimitris topalidis2

    Δεν μπήκα στο φορτηγό τους, ήταν ανοιχτά τα δυο παράθυρα και έβαλα το χέρι μου και χτύπησα την κόρνα του φορτηγού. Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Πήγα πρώτα στο αστυνομικό τμήμα. Έμαθα μετά ότι έπρεπε αυτεπάγγελτα να καλέσουν ιατροδικαστή να με εξετάσει, ήμουν πολύ χτυπημένος. Κατέθεσα και μήνυση.

    dimitris topalidis4

    Έχω πάρει την πινακίδα του φορτηγού, πήρα τηλέφωνο στο συμβάν ακόμα στον εργοδότη τους ο οποίος μου μίλησε αδιάφορα και μου είπε ότι δεν τον αφορά και να κάνω ό,τι θέλω. Όλοι μαζί πήγαμε στο τμήμα. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθε στο επόμενο λεπτό. Είπαν στους αστυνομικούς ότι εγώ τους όρμηξα και τους χτύπησα.

    dimitris topalidis

    Αναφορικά με την υγεία μου, κάνω συνέχεια επαναληπτικές εξετάσεις. Τελικώς αυτό που μου έμεινε είναι ο πόνος στα πλευρά. Ήταν λίγα μέτρα από το σπίτι μου, δεν βιαζόμουν να φύγω. Το θέμα είναι ότι δεν είχα οργή ή κάτι για να προστατεύσω τον εαυτό μου, αιφνιδιάστηκα».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ