Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεά βιβλίων από τον Αν. Πρόξενο της Ομοσπονδιακής της Γερμανίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

    Για δεύτερη φορά ο Αν. Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Carsten Müller συνοδευόμενος από την κα Περιστέρα Χουρμά, υπάλληλο της Πρεσβείας επισκέ-φτηκε την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.

    Τον Αν. Γενικό Πρόξενο υποδέχτηκαν στη βιβλιοθήκη ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μα-λούτας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Μάρκος Φλώρος, η Αντιπρόεδρος της ΚΔΒΚ Δήμητρα Τσότσου – Τσάγια και υπηρεσιακά στελέχη της ΚΔΒΚ.

    Συνεχίζοντας τη συνεργασία των δύο φορέων και για δεύτερη επίσης φορά, ο κ. Müller δώρισε στη βιβλιοθήκη 106 τόμους βιβλίων ούτως ώστε το κοινό να έρθει πιο κοντά στη γερμανική λογοτεχνία και επιστήμη. Η δωρεά αφορά σε μεταφρασμένα βιβλία Γερμανών συγ-γραφέων, βιβλία στη γερμανική γλώσσα, όπως επίσης και δίγλωσσα παιδικά βιβλία που βοηθούν στην εξάσκηση και στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας.

    Ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ευχαρίστησε τον κ. Müller και την εκπρόσωπο του προξενείου, η οποία συνεργάστηκε με τα υπηρεσιακά στελέχη της ΚΔΒΚ για την επιλογή των τίτλων της δωρεάς και δώρισε αντίστοιχα εκδόσεις της ΚΔΒΚ και τοπικά προϊόντα.

    Ο Αν. Γενικός Πρόξενος ξεναγήθηκε στους χώρους και στους θησαυρούς της ΚΔΒΚ και στη συνέχεια και μετά την τελετή παράδοσης των βιβλίων πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις δυνατότητες της περαιτέρω συνεργασίας και της προώθησης πολιτιστικών δράσεων των δύο φορέων.

    Δωρεά βιβλίων από τον Αν. Πρόξενο της Ομοσπονδιακής της Γερμανίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης Δωρεά βιβλίων από τον Αν. Πρόξενο της Ομοσπονδιακής της Γερμανίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης Δωρεά βιβλίων από τον Αν. Πρόξενο της Ομοσπονδιακής της Γερμανίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ