Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η απεργία των σεναριογράφων καθυστερεί το “Stranger Things”

    Η απεργία των σεναριογράφων καθυστερεί το "Stranger Things"

    Καθυστέρηση στην παραγωγή της θα έχει η πέμπτη και τελευταία σεζόν του “Stranger Things”, μιας και η απεργία των σεναριογράφων φαίνεται πως δυσκολεύει τα πράγματα για την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

    Σύμφωνα με τη δημοσίευση των δημιουργών της σειράς, Matt και Ross Duffer, η συγγραφή του σεναρίου δεν σταματά όταν ξεκινούν τα γυρίσματα και γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει η αρχή όσο υπάρχει η απεργία.

    “Duffers εδώ. Το γράψιμο δεν σταματά όταν ξεκινούν τα γυρίσματα. Ενώ είμαστε χαρούμενοι για να ξεκινήσουμε την παραγωγή με το καταπληκτικό cast και το συνεργείο, αυτό δεν είναι δυνατό κατά την διάρκεια της απεργίας. Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα μια δίκαιη συμφωνία για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην δουλειά. Μέχρι τότε – τα λέμε”, έγραψαν σε δημοσίευσή τους στο Twitter, ενημερώνοντας μάς σχετικά με την εξέλιξη της σεζόν.

    Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν θα φέρει τον τίτλο “The Crawl”, η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια και δεν θα εισάγει νέους χαρακτήρες, ενώ λέγεται ότι θα έχει “λίγο από όλα”, θα είναι μια θεαματική “κλιμάκωση” όσων έχουν προηγηθεί και ενδέχεται να περιέχει τον γάμο των Joyce Byers και Jim Hopper. Τέλος, να αναφέρουμε ότι πρόκειται να λάβει μια επέκταση κινουμένων σχεδίων, με τους Duffer να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Η απεργία έχει επηρεάσει διάφορους τομείς της βιομηχανίας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Προς το παρόν ξέρουμε ότι διάφορες εκπομπές θα τρέξουν επαναλήψεις, η τρίτη σεζόν του “Yellowjackets” και η δεύτερη σεζόν του “Criminal Minds” θα αργήσουν, ενώ το “Blade” σταμάτησε τα γυρίσματά του και το “Fantastic Four” ενδέχεται να καθυστερήσει την έναρξη της παραγωγής του. Από την άλλη, τόσο το “Deadpool 3”, όσο και το “Thunderbolts” δεν φαίνεται πως θα επηρεαστούν, καθώς τα σενάρια των ταινιών έχουν ήδη ολοκληρωθεί και οι κάμερες θα ξεκινήσουν να ρολάρουν σύντομα. Επιπλέον, ο CEO της αλυσίδας κινηματογράφων AMC, Adam Aron, είπε σε πρόσφατη δήλωσή του ότι πολλές από τις ταινίες του ’23 και του ’24 έχουν ήδη γυριστεί, οπότε δεν θα υπάρξει μεγάλος αντίκτυπος στα σινεμά.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ