Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Δαμόκλειος σπάθη πέφτει για δύο νέες σειρές του Showtime

    Η Δαμόκλειος σπάθη πέφτει για δύο νέες σειρές του Showtime

    Το Showtime κόβει δύο από τις νέες του σειρές μετά από μόλις μια σεζόν. Ο λόγος για τα “Let the Right One In” και “American Gigolo”, τα οποία δεν θα ανανεωθούν και θα μείνουν ως έχουν, παρά τα διάφορα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν μείνει μετέωρα.

    Λόγος αυτών των ακυρώσεων, σύμφωνα με το Deadline, φαίνεται πως είναι η συγχώνευση του καναλιού με το Paramount+. Η νέα υπηρεσία θα λέγεται “Paramount+ with SHOWTIME” και θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, ενώ στόχος της θα είναι “η εισαγωγή περισσότερων πηγών στο χτίσιμο των γραμμών που έχουν κάνει το όνομα του Showtime διάσημο, καθώς και το να κάνουμε τις επιτυχημένες σειρές του παγκοσμίως επιτυχημένα franchises”, είπε ο CEO της Paramount, Bob Bakish. “Για να το καταφέρουμε αυτό, θα οδηγήσουμε επενδύσεις μακριά από περιοχές που δεν είναι τόσο αποδοτικές και υπολογίζονται ότι έχουν λιγότερο από το 10% της τηλεθέασής μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους συνεργάτες παραγωγούς μας σχετικά με το υλικό που βγάζει νόημα να συνεχίσουμε και το οποίο δείχνει πιθανότητα να γίνει franchise”.

    Το “Let the Right One In” ήταν η τηλεοπτική μεταφορά της σουηδικής ιστορίας με βαμπίρ που κυκλοφόρησε το 2008 και βασιζόταν στο ομότιτλο βιβλίο του John Ajvide Lindqvist (2004). Σε αυτό βλέπαμε την Eleanor (Madison Taylor Baez), “ένα νεαρό κορίτσι που την δαγκώνει ένα παράξενο πλάσμα και να για να επιβιώσει, η ίδια και ο πατέρας της, Mark (Demian Bichir), θα πρέπει να κάνουν αποτρόπαιες πράξεις. Όταν θα επιστρέψει στην Νέα Υόρκη θα συναντήσει έναν φίλο που της ξυπνά την επιθυμία της για ανθρωπιά, παρά το ότι οι συνθήκες φέρνουν στην επιφάνεια την ζωώδη δύναμή της”. Πλάι στους προαναφερθέντες είδαμε και τους Anika Noni Rose ως Naomi Cole, Grace Gummer ως Claire Logan, Ian Foreman ως Isaiah Cole, Nick Stahl ως Matthew Dean, Jacob Buster ως Peter Logan και Kevin Carroll ως Zeke Dawes. Το 2010 κυκλοφόρησε το remake, το οποίο έφερε τον απλό τίτλο “Let Me In”. Showrunner της σειράς ήταν ο Andrew Hinderaker, ο οποίος ανέλαβε και την εκτελεστική παραγωγή με τους Seith Mann, Marty Adelstein, Becky Clements, Alex Yves Brunner, Simon Oakes και Carl Molinder.

    Το “American Gigolo” βασιζόταν στην ομότιτλη ταινία του 1980 και πρωταγωνιστές ήταν οι Jon Bernthal ως Johnny Kaye, Gretchen Mol ως Michelle Stratton, Lizzie Brocheré ως Isabelle, Leland Orser ως Richard Stratton και Rosie O’Donnell ως Det. Joan Sunday. Ο David Hollander είχε αναπτύξει την σειρά και ήταν εκτελεστικός παραγωγός με τους Pavlina Hatoupis, KristieAnne Reed, Russell Rothberg, Nikki Toscano, Jonathan Littman και Jerry Bruckheimer. Περιστρεφόταν γύρω από τον Julian Kaye που βγαίνει από την φυλακή μετά από 15 χρόνια και πιάνει δουλειά ως ζιγκολό, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος τον παγίδευσε και τον έστειλε στην φυλακή άδικα.

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Showtime ακύρωσε πρόωρα και το “Three Women”, το οποίο είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, αλλά δεν έχει κάνει την πρεμιέρα του ακόμα. Η νέα δραματική σειρά θα βασιζόταν στο ομώνυμο best seller της Lisa Taddeo του 2019, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τρεις γυναίκες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές και αντιμετώπισαν την κρίση της κοινωνίας για τις σεξουαλικές επιθυμίες τους και την “αναζήτησή για σεξουαλική ανεξαρτησία και δικαιοσύνη”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βλέπαμε τις Shailene Woodley ως Gia, DeWanda Wise ω Sloane, Betty Gilpin ω Lina, Gabrielle Creevy ως Maggie, Blair Underwood ως Richard και John Patrick Amedori ως Jack. Άγνωστο παραμένει αν η σειρά θα παιχτεί σε κάποιο άλλο κανάλι ή αν θα μπει στο ράφι για πάντα.

    Πως σας φαίνεται η ακύρωση των “Let the Right One In” και “American Gigolo”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ