Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η Linda Hamilton μπαίνει στην παρέα του Stranger Things

    Η Linda Hamilton μπαίνει στην παρέα του Stranger Things

    Το “Stranger Things” μόλις πρόσθεσε μια εμβληματική ηθοποιός δράσης στην τελευταία του σεζόν.

    Η Linda Hamilton, γνωστή ως Sarah Connor στα “The Terminator”, “Terminator 2” και “Terminator: Dark Fate”, εντάσσεται στο cast της σειράς για την 5η σεζόν, όπως ανακοινώθηκε στο Tudum.

    Είναι αναμφισβήτητα μια τεράστια προσθήκη για το “Stranger Things”, το οποίο είχε διάφορους μεγάλους σταρ της δεκαετίας του ’80 στο παρελθόν. Υπάρχει προφανώς η Winona Ryder, η οποία είναι μέλος του βασικού cast ως Joyce Byers, αλλά επίσης ο πρωταγωνιστής του “Full Metal Jacket”, Matthew Modine, ο Freddy Krueger ηθοποιός Robert Englund, ο Sean Astin από το “Goonies”, ο Cary Elwes του “Princess Bride” και ο Paul Reiser.

    Η ανακοίνωση της ηθοποιου ήταν το μόνο πράγμα που μάθαμε για το “Stranger Things” στο Tudum, καθώς δεν υπάρχει υλικό της νέας σεζόν προς το παρόν. Αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει την παραγωγή αυτόν τον μήνα, αλλά οι παρουσιαστές Matt και Ross Duffer (γνωστοί περισσότερο ως αδερφοί Duffer) επιβεβαίωσαν τον Μάιο ότι τα γυρίσματα δεν θα ξεκινούσαν όσο συνεχίζεται η απεργία των σεναριογράφων.

    Προηγουμένως, οι The Duffers δήλωσαν ότι η 5η σεζόν θα ήταν “το αποκορύφωμα όλων των σεζόν” με “λίγο από όλα” από το παρελθόν και αποκάλυψαν τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ