Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Είναι οριστικό, χωρίς κόσμο οι αγώνες στα γήπεδα, αποφάσισε η κυβέρνηση

    Αναστολή της απόφασης για κόσμο στα γήπεδα αποφάσισε η κυβέρνηση μετά και την αύξηση των κρουσμάτων με εντολή Μητσοτάκη. Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ότι οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα, ωστόσο σήμερα η κυβέρνηση έδωσε κόκκινη κάρτα και έτσι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο.

    Την ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα ανακοίνωσε η κυβέρνηση το πρωί της Τρίτης με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    «Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

    Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ