Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Έτοιμοι να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιου τους

    Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ανυπομονούν για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του μικρού τους πρίγκιπα, ο οποίος στις 7 Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους.

    Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

    Έναν χρόνο ως γονείς κλείνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία και ετοιμάζονται να το γιορτάσουν. Η αγαπημένη περφόρμερ και τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν χορταίνουν να κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, ο οποίος στις 7 Φεβρουαρίου θα σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα του.

    Το ζευγάρι πρόσφατα, σε μια ανάπαυλα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, εκμεταλλεύτηκε την αναπάντεχη καλοκαιρία και απόλαυσε έναν περίπατο στη Γλυφάδα. Μαζί τους ήταν και ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, στενός φίλος της Ελ. Φουρέιρα, ο οποίος θα γίνει και νονός του παιδιού. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη παρέα.

    Αυτό το διάστημα η Ελ. Φουρέιρα εμφανίζεται στο «ΝΟΧ» στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, ενώ ο Αλ. Μποτία αγωνίζεται με τη φανέλα της Κηφισιάς. Απόλυτη προτεραιότητα και των δύο αποτελεί ο γιος τους. Χωρίς αμφιβολία, η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον μικρό της πρίγκιπα και ανυπομονεί για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του μικρού Μποτία. Ακόμα και όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατούν εκτός σπιτιού, η Ελένη με τη βοήθεια της τεχνολογίας επικοινωνεί με τον γιο της μέσα από την οθόνη του κινητού της. «Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας», είχε ευχηθεί η Ελένη στα εκατομμύρια θαυμαστών της πριν από λίγες εβδομάδες, συνεχίζοντας: «Δεν είχα χρόνο να κάνω post και βίντεο το 2023, αν και ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, γιατί ήρθε ο γιος μου. Πραγματικά, δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία!».

    Ο Μποτία Junior ήρθε να επισφραγίσει τον φλογερό έρωτα του ζευγαριού τον περασμένο Φεβρουάριο, έναν έρωτα που ξεκίνησε το 2016. Τότε ο Αλμπέρτο είχε βρεθεί με τους συμπαίκτες του Ρομπέρτο Χιμένεθ και Παϊτίμ Κασάμι σε νυχτερινό κέντρο και η γνωριμία του με την Ελένη οδήγησε σε μια έλξη που σταδιακά φούντωσε. Οι δυο τους για πολύ καιρό προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική και το είχαν καταφέρει μέχρι τον Ιούνιο του 2017, όταν οι φωτογράφοι τούς εντόπισαν στις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές στη Νάξο. Το 2018, όταν η Ελ. Φουρέιρα ξεκίνησε τις περιοδείες της ανά τον κόσμο, μετά την τεράστια επιτυχία της στη Eurovision, και ο Αλ. Μποτία βρισκόταν στην Ισπανία, κυκλοφόρησαν φήμες πως το ζευγάρι σκέφτεται να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη και η σχέση τους έγινε ακόμα πιο σταθερή. Την άνοιξη του 2021, η Ελένη και ο Αλμπέρτο, με το υπερπολυτελές σπίτι που απέκτησαν στη Βάρκιζα, έδωσαν τη δική τους απάντηση για την πορεία της σχέσης τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ