Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ελένη Μενεγάκη: Τέλος στην εκπομπή της μετά από 25 χρόνια;

    Ελένη Μενεγάκη: Τέλος στην εκπομπή της μετά από 25 χρόνια;


    Η νέα χρονιά έρχεται και οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη ολοένα και πληθαίνουν.

    Η διάσημη παρουσιάστρια αποτελεί το κορυφαίο τηλεοπτικό πρόσωπο για παραπάνω από δύο δεκαετίες και σαφώς η πιο περιζήτητη παρουσιάστρια για τη διαφημιστική αγορά, αφού η επιρροή της στις γυναίκες παραμένει πάντα τεράστια ασχέτως της απήχησης που έχει η εκπομπή της.

    Έτσι, με τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha, όλα φαίνονται πως είναι ανοικτά αφού οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του σταθμού φαίνεται πως έχουν να της προτείνουν νέα δεδομένα για τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με το Secret, ο Alpha έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο της διάσημης παρουσιάστριας με μειωμένες αποδοχές έως και στο 1/3 των σημερινών.

    Η «βόμβα» της πρότασης της νέας διοίκησης του Alpha έρχεται και στη ζώνη μετάδοσης της εκπομπής της, αφού έχει πέσει στο τραπέζι και η μετακίνησή της σε άλλη ζώνη, θεωρώντας πως η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει τον κύκλο της στο μεσημεριανό καθημερινό πρόγραμμα.

    Την ίδια στιγμή λέγεται πως δύο κανάλια έχουν κάνει ανοιχτή πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να ενταχθεί στο δυναμικό τους με πιο γνωστή τη φήμη περί κρούσης από την πλευρά Μαρινάκη για τη στελέχωση του νέου MEGA.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ