Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Έμπατη North Live Stage: Ξέφρενο κέφι με τις εμφανίσεις Δημάκη – Καλίδη

    Αν κανείς σκεφτόταν τους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, όσον αφορά στη λαϊκή διασκέδαση, αναμφίβολα ένα από τα ονόματα που θα έρχονταν στο μυαλό θα ήταν και το Έμπατη North Live Stage. Από την άλλη, αν προσπαθούσε κανείς να σκεφτεί ονόματα αγαπημένων διασκεδαστών, ο Μάκης Δημάκης και ο Πάνος Καλίδης θα ήταν αναμφίβολα μέσα στα ονόματα αυτά. Οπότε, η φετινή σύμπραξη του Έμπατη North Live Stage με τον Μάκη Δημάκη και τον Πάνο Καλίδη, που έκανε την έναρξή της στις 30 Σεπτεμβρίου, είναι μια από τις κορυφαίες της φετινής σεζόν στη διασκέδαση της πόλης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα δύο αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, μαζί με τη Σάσα Μπάστα, η οποία ολοκληρώνει το πρόγραμμα δίνοντας τη δική της πινελιά στο πρόγραμμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και χαρίζουν στο κοινό τις πιο ξέφρενες βραδιές διασκέδασης. Τέλος, το πρόγραμμα ανοίγουν τρεις νεανικές παρουσίες, που επίσης αφήνουν το δικό τους στίγμα στις βραδιές του κέντρου: η Κατερίνα Αϊβαλιώτη, η Ελισάβετ Αθανασιάδου και η Κωνσταντίνα.

    Το Έμπατη North Live Stage στεγάζεται στην οδό Ολύμπου 1, στη Νέα Ερυθραία και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά spots της νυχτερινής διασκέδασης εδώ και χρόνια στα βόρεια προάστια. Κάθε σεζόν, φιλοξενεί στον χώρο του πολύ μεγάλα και αγαπητά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει καταφέρει να διατηρήσει τον τίτλο ενός από τους κορυφαίους προορισμούς στη διασκέδαση της πόλης εδώ και πολλά χρόνια, με αμείωτο ρυθμό. Από την πίστα του έχουν περάσει καλλιτέχνης όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, o Λευτέρης Πανταζής, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Ανδρέας Στάμος και πολλοί ακόμα. Ο Μάκης Δημάκης αλλά και ο Πάνος Καλίδης είναι δύο τραγουδιστές που δεν είχαμε δει στον χώρο του μέχρι τώρα, και τη φετινή σεζόν έφτασε η στιγμή, να απολαύσουμε ένα ξέφρενο πρόγραμμα από τους δυο τους.

    Μάκης Δημάκης, Πάνος Καλίδης και Σάσα Μπάστα ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κάνει το κέφι να χτυπάει «κόκκινο». Αγαπημένες επιτυχίες, τόσο των ίδιων των καλλιτεχνών όσο και άλλων τραγουδιστών, μοναδική ενέργεια επί σκηνής αλλά και χημεία μεταξύ των τραγουδιστών αλλά και η μεγάλη τους εμπειρία στη ζωντανή διασκέδαση, δημιουργούν ένα πρόγραμμα που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Έμπατη North Live Stage γίνεται ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης στην Αθήνα και σίγουρα θα είναι μια συνεργασία που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ