Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ενίσχυση κρίσιμων διευθύνσεων με μεταθέσεις εφοριακών

    Ενίσχυση κρίσιμων διευθύνσεων με μεταθέσεις εφοριακών

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εξέδωσε επίσημη πρόσκληση για τη μετάθεση υπαλλήλων με σκοπό την ενίσχυση κρίσιμων διευθύνσεων της Αρχής, αντανακλώντας την ανάγκη για αναδιάρθρωση και ενδυνάμωση σε συγκεκριμένους τομείς.

    Οι διευθύνσεις που αναζητούν προσωπικό είναι η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, η Διεύθυνση Διαχείρισης Μεταρρυθμίσεων και Έργων, καθώς και η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών και Προσδιορισμού Φορολογικού Κενού. Οι συγκεκριμένες διευθύνσεις παίζουν κομβικό ρόλο στη χάραξη πολιτικών και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, κάτι που υποδεικνύει τη στρατηγική προσπάθεια της ΑΑΔΕ για τη βελτίωση της λειτουργίας και της απόδοσής της.


    Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης έως τις 11 Οκτωβρίου 2024, αποστέλλοντας τις αιτήσεις μέσω των αρμόδιων Υπηρεσιών όπου ανήκουν, ενώ οι αιτήσεις συνοδεύονται από διαβιβαστικό έγγραφο. Σε περίπτωση που οι υπάλληλοι υπηρετούν σε διαφορετική Υπηρεσία από την οργανική τους θέση, απαιτείται η κοινοποίηση της αίτησης και στην οργανική τους Υπηρεσία.

    Η πρόσκληση αφορά συνολικά 19 υπαλλήλους με συγκεκριμένα προσόντα. Στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού ζητούνται οκτώ υπάλληλοι με πτυχίο ΑΕΙ, μεταπτυχιακός τίτλος σε οικονομικά αντικείμενα και άριστη γνώση Αγγλικών. Στη Διεύθυνση Διαχείρισης Μεταρρυθμίσεων και Έργων ζητούνται τέσσερις υπάλληλοι και ένας Πληροφορικής ΤΕ με πτυχία σε οικονομικά και διοικητικά πεδία, καθώς και εμπειρία στη διαχείριση έργων. Στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών ζητούνται πέντε υπάλληλοι με πτυχίο Οικονομικών ή Στατιστικής, και ένας υπάλληλος Τελωνειακών ΠΕ με εμπειρία σε οικονομική ανάλυση.

    Η διαδικασία περιλαμβάνει τη συμπλήρωση πίνακα μοριοδότησης με βάση κριτήρια όπως εργασιακή εμπειρία και κοινωνικά χαρακτηριστικά.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ