Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στην Κω

    Τις βραδινές ώρες την 02-04-2024, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Φωκά στην Κω.

    Το σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη σε χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων, με σκοπό την ακινητοποίηση του ταχυπλόου. Ο χειριστής αρνήθηκε να συμμορφωθεί και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά, το ταχύπλοο ακινητοποιήθηκε και οι είκοσι έξι (26) επιβαίνοντές του παρελήφθησαν από το περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω.

    Από το Λιμεναρχείο που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη τις βραδινές ώρες χθες, ένας από τους προαναφερθέντες, ηλικίας 25 ετών, για παράβαση του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 “Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα”, του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 “Κώδικας μετανάστευσης”, του άρθρου 306 Π.Κ. “Έκθεση”, του άρθρου 169 του Π.Κ. “Απείθεια” και του άρθρου 187 του Π.Κ “Εγκληματική οργάνωση”. Το ταχύπλοο σκάφος κατασχέθηκε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ