Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το iPad Pro

    iPad Pro

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#282828″ arrow=”yes” align=”left”]Την οθόνη της συσκευής ενδέχεται να κατασκευάζουν Sharp και Samsung[/quote]

    Η Apple στρέφεται στους δύο μακροχρόνιους συνεργάτες της, Sharp και Samsung για την κατασκευή οθονών για το πολυαναμενόμενο 12,9 ιντσών iPad Pro, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

    Σύμφωνα με την έκθεση, η Sharp έχει ήδη δώσει μερικές δοκιμαστικές οθόνες που έχουν 264ppi και ανάλυση 2,732×2,048, στην Apple τον Ιούνιο και μάλιστα αυτές οι οθόνες πέρασαν από τα υψηλά στάνταρ της Apple. Κάτι παρόμοιο όμως φαίνεται να ζήτησε η Apple και από την Samsung, που αν επαληθευτεί, σημαίνει πως η εταιρεία πιστεύει πολύ σε αυτή την συσκευή και πως υπολογίζει σε μια πολύ μεγάλη ζήτηση.

    Η έκθεση σημειώνει πως και η LG είχε την ευκαιρία να στείλει δείγματα οθονών στην Apple για αυτό τον σκοπό αλλά τελικά ήρθε στην τρίτη θέση λόγω προβλημάτων εφαρμογής αυτών.

    [ad id=”6783″]

    Τέλος έχουμε αναφορά για το πότε θα δούμε αυτή την συσκευή: Το iPad Pro αναμένεται αργότερα μέσα στο χρόνο ή στη χειρότερη περίπτωση για τις αρχές του 2016, δηλαδή λίγο αργότερα απ’ ότ,ι η Apple συνήθως παρουσιάζει νέα iPads στην αγορά.

    Η παραπάνω είδηση κυκλοφόρησε σήμερα μαζί με την αναφορά πως το iPad Pro θα μπορεί ίσως να τρέχει ακόμη και το OS X El Capitan δίπλα στο iOS.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ