Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πέθανε ο διάσημος dj Ιαν Μπελ

    Δεν πρόλαβε να πάει στη Eurovision ο διάσημος Αυστραλός dj Ιαν Μπελ, καθώς ο θάνατος του είχε κλείσει «ραντεβού» στο Παρίσι. Ο 60χρονος, που έκανε θραύση στην Αυστραλία και όχι μόνο τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, έκανε διακοπές στην Ευρώπη με την οικογένειά του.

    Πρώτος σταθμός ήταν η Γαλλία και το Παρίσι, ενώ ο δεύτερος ήταν το Λίβερπουλ της Αγγλίας, όπου σύμφωνα με την «Advertiser» της Αυστραλίας, θα βρισκόταν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision. Στις 2 Μαΐου ο Μπελ, που εκτός από dj ήταν συγγραφέας, φωτογράφος και ιδιοκτήτης φημισμένων κέντρων διασκέδασης στην Αδελαΐδα, πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο Παρίσι.

    ian mpel 1

    Η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της Αυστραλίας και έγινε σημείο αναφοράς για σύγχρονες σταρ, όπως η Ρίτα Ορα και η Mel C των Spice Girls, οι οποίες στην πρώτη ευκαιρία έσπευδαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Κορυφαία περιοδικά, δε, φιλοξένησαν συνεντεύξεις, κριτικές του αλλά και άφθονες φωτογραφίες του, καθώς είχε μετατραπεί σε ένα από τα σύμβολα της ποπ κουλτούρας.

    Η αυστραλιανή εφημερίδα τονίζει ότι ο Μπελ έκανε διακοπές οικογενειακώς και ότι ετοιμαζόταν να παραστεί στη Eurovision του Λίβερπουλ. Αν και δεν δίνει περισσότερες διευκρινίσεις, βρετανικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν ότι θα παρακολουθούσε τον κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης μαζί με την οικογένειά του.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ