Εορταστικό πάρτι της ελληνικής αποστολής πριν τη Eurovision
Λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στη Βιέννη για τον μουσικό διαγωνισμό Eurovision, ο Akylas και οι συνεργάτες του γιόρτασαν με ένα εντυπωσιακό πάρτι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 23 Απριλίου 2026, και συγκέντρωσε τους λάτρεις της μουσικής και των τεχνών.
Μουσικές στιγμές με τον Akylas
Ο Akylas, με το νέο του κομμάτι «Ferto», ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, προσφέροντας μια γεύση από την προετοιμασία του πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision. Οι εικόνες από τη βραδιά αναρτήθηκαν στα social media, αποτυπώνοντας τη ζωντάνια και τη χαρά της εκδήλωσης.
Συνοδοιπόροι και καλλιτέχνες
Μαζί του, η Παρθένα Χοροζίδου, η οποία θα συμμετάσχει επίσης στον διαγωνισμό, έδωσε το «παρών» και ενίσχυσε τη διάθεση της βραδιάς. Επιπλέον, η εκδήλωση ήταν γεμάτη από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως:
- Evangelia
- Rikki
- Mikay
- Stylianos
- Μιχάλης Μαρίνος
Ανυπομονησία για τη Eurovision
Η ελληνική αποστολή ετοιμάζεται με ενθουσιασμό για τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, και οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η συμμετοχή του Akylas και της Παρθένας Χοροζίδου αναμένεται να φέρει θετική ενέργεια και μοναδικές μουσικές στιγμές στο διαγωνισμό, και οι θαυμαστές ανυπομονούν να τους δουν να εκπροσωπούν τη χώρα μας.


