Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Εύη Βατίδου: Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, δεν έχω και λόγο

    Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή έκανε η Εύη Βατίδου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την λαϊκή, αλλά και για ένα λάθος που είχε κάνει φτιάχνοντας παστίτσιο στο παρελθόν.

    «Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, δεν έχω και λόγο να πάω για ένα αβοκάντο. Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο τρώω έτοιμο φαγητό. Μαγειρεύω που και που για μένα, γιατί είμαι μόνη μου. Οπότε για ένα άτομο δεν βολεύει, καλύτερα να το πάρεις έτοιμο. Αν και μου λείπει αυτό, γιατί είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό, αλλά λαϊκή δεν παίζει!», είπε για την λαϊκή σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

    Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα μαγειρικό λάθος που είχε κάνει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Από τη βιασύνη μου, είχα πάρει έτοιμο πουρέ και νόμιζα ότι ήταν μπεσαμέλ, αλλά ήταν πουρές. Κι έφτιαξα κανονικά το παστίτσιο και από πάνω έβαλα τον πουρέ.

    Ήταν μικρά τα παιδιά και γύρισαν πεινασμένα από το σχολείο και άρχισαν να τρώνε και μου λένε «Μαμά τι είναι αυτό; Κάτι έχει το παστίτσιο σου». Πήρα το κουτάλι, δοκίμασα και κατάλαβα ότι είναι πουρές. Πείναγαν τόσο πολύ τα παιδιά που το έφαγαν. Τόσο βολικά παιδιά ήταν».

    «Δεν ξέρω αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Εγώ δεν θα ερωτευόμουν επειδή έφαγα καλά. Έρωτας και φουσκωμένη κοιλιά δεν πάνε μαζί», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ