Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Έξαλλη η Ιωάννα Μαλέσκου με την Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Πείτε μου τουλάχιστον ότι ζήτησε συγγνώμη»

    Έξαλλη έγινε η Ιωάννα Μαλέσκου με την ατάκα τηςΑλεξάνδρας Δουβαρά στο δελτίο της ΕΡΤ και ξέσπασε μέσω μιας ιστορίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    ioanna maleskou3107

    Η φράση της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Δουβαρά στο δελτίο της ΕΡΤ που προκάλεσε το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν η εξής: «Το μόνο ευτύχημα, θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου, το μόνο ευχάριστο λοιπόν είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς».

    maleskou

    Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε στην ανάρτησή της: «Αυτό ειπώθηκε όντως από τη δημοσιογράφο (της ΕΡΤ); Έχω σοκαριστεί. Κατανοώ την ένταση και την επιβεβλημένη ταχύτητα στην περιγραφή και εκφορά λόγου. Πόσο μάλλον σε αυτή την ατέρμονη τραγωδία με τις πυρκαγιές που ζούμε κάθε καλοκαίρι. Η επιλογή όμως των λέξεων είναι εκκωφαντική. Κατάλαβε τι είπε; Δεν έχω ιδέα ποια είναι η δημοσιογράφος και δεν με αφορά κιόλας. Πείτε μου ότι τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη.

    ioanna maleskou2706

    Μια στοιχειώδη συγγνώμη σε ανθρώπινο επίπεδο για αυτές τις ψυχές. Τις ψυχές που δεν γνωρίζουν εθνικότητα. Δεν θέλω να περιγράψω πώς νιώθω. Μπορεί να μην αναρτώ από τις φωτιές ή όσα συνταρακτικά συμβαίνουν γύρω μας, ασχέτως τι σκέφτομαι, τι νιώθω και τι εύχομαι. Τουλάχιστον δεν “ματώνω” ψυχές με τις λεπίδες του λόγου».

    maleskou anartisi2408 jpg

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ