Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Έχασε διαμάντι 4 καρατίων στις Χρυσές Σφαίρες – Ζήτησε βοήθεια από τους celebrities

    Δεν άργησε να γίνει viral η δημοσιογράφος Κέλτι Νάιτ που έχασε ένα διαμάντι τεσσάρων καρατίων κατά τη διάρκεια της απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

    Tη στιγμή που η ανταποκρίτρια του E! News μετέδιδε ζωντανά το σόου για τις Χρυσές Σφαίρες την Κυριακή, η βραδιά της πήρε απρόσμενη τροπή αφού συνειδητοποίησε ότι ένα διαμάντι 4 καρατίων είχε εξαφανιστεί από το δαχτυλίδι της.

    Κήρυξε έκτακτη ανάγκη στις Χρυσές Σφαίρες

    Μετά την εξαφάνισή του δεν έχασε χρόνο, απευθύνοντας άμεσα έκκληση για δράση σε ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο ξεκινά με την κήρυξη της «έκτακτης ανάγκης στις Χρυσές Σφαίρες».

    «Εάν είστε διασημότητα και δείτε ένα διαμάντι 4 καρατίων στο κόκκινο χαλί, παρακαλούμε να το επιστρέψετε στην Κέλτι Νάιτ στο E!. Γιατί έχει χαθεί και, εμ… είναι πραγματικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Η δημοσιογράφος μοιράστηκε επίσης το βίντεο σε story της στο Instagram, γράφοντας «έμμεσος κομπασμός αλλά και βοήθεια!».

    Επίσης το E! δημοσίευσε άρθρο σχετικά με το αγνοούμενο διαμάντι της, μαζί με μια «ένδειξη» ότι είχε κάνει φτερά από τη στιγμή που πόζαρε για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί.

    «Clue #1: Είχα το διαμάντι όταν τελείωσα το μακιγιάζ γιατί το καθαρίσαμε», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας «όταν έβγαλα φωτογραφίες, είχε εξαφανιστεί».

    Αργότερα το βράδυ, σε μια άλλη ενημέρωση για το λαμπερό κόσμημα που είχε κάνει φτερά, η Κέλτι Νάιτ μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο κόκκινο χαλί να αναζητά το διαμάντι που έχασε, έχοντας γονατίσει.

    «Ψάχνοντας για διαμάντια» ήταν η λεζάντα που συνόδευε την εικόνα της να το αναζητά γονατιστή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ