Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Έξτρα επεισόδιο πριν την τρίτη σεζόν θα έχει το Yellowjackets

    Έξτρα επεισόδιο πριν την τρίτη σεζόν θα έχει το Yellowjackets

    Η συν-δημιουργός του “Yellowjackets”, Ashley Lyle, αποκάλυψε ότι η γνωστή σειρά θα φέρει ένα έξτρα επεισόδιο πριν την επίσημη έναρξη της τρίτης σεζόν.

    Απαντώντας σε ένα σχόλια στο Twitter, η Lyle επιβεβαίωσε το επεισόδιο, γράφωντας τα εξής: “Θα υπάρχει ένα έξτρα επεισόδιο ανάμεσα στις σεζόν. Αλλά σας αγαπάω και δεν θέλω να ξενυχτίσετε σκεφτώντας το απόψε”.

    Όσον αφορά το πότε θα δούμε το εν λόγω επεισόδιο, η Lyle προειδοποίησε ότι θα φτάσει λίγο πριν την τρίτη σεζόν, “όχι επειδή είναι κρυψίνους, αλλά υπάρχει μια απεργία και τα πράγματα είναι περίπλοκα!”, έγραψε σε άλλο σχόλιο.

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Lyle και Bart Nickerson, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Jonathan Lisco, Drew Comins και Karyn Kusama. Περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα από ταλαντούχες αθλήτριες ποδοσφαίρου, των οποίων το αεροπλάνο πέφτει στον ερημότοπο του Οντάριο. Πρωταγωνιστές είναι οι Melanie Lynskey και Sophie Nélisse ως Shauna Shipman, Tawny Cypress και Jasmin Savoy Brown ως Taissa Turner, Steven Krueger ως Ben Scott, Warren Kole ως Jeff Sadecki, Christina Ricci και Sammi Hanratty ως Misty Quigley, Juliette Lewis και Sophie Thatcher ως Natalie Scatorccio, Lauren Ambrose και Liv Hewson ως Vanessa Palmer, Simone Kessell και Courtney Eaton ως Lottie Matthews και Kevin Alves ως Travis Martinez, ενώ άλλη νέα εισαγωγή στη δεύτερη σεζόν είναι ο Elijah Wood ως Walter.

    Η σειρά ήταν υποψήφια για έξι Emmy, μεταξύ άλλων και αυτό της Καλύτερης Δραματικής Σειράς, αλλά έχασε από το “Succession”. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν ήταν η καλύτερη που έχει δει το Showtime τα τελευταία δέκα χρόνια, η σειρά στο σύνολό της ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής του καναλιού, ενώ το φινάλε ήταν το δεύτερο καλύτερο του καναλιού, μετά από αυτό του “Dexter: New Blood”.

    Στη χώρα μας προβάλλεται μέσω του CosmoteTV. Είδατε το “Yellowjackets”; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ