Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων – Ποιος είναι ποιος;

    To άρθρο περιλαμβάνει spoilers από την πρώτη σεζόν.


    Το “Yellowjackets” επέστρεψε, οι τίτλοι αρχής παραμένουν τρελοί και έχουμε πολλές περισσότερες ερωτήσεις από ό,τι στο τέλος της πρώτης σεζόν. Το ‘Yellowjackets” διαθέτει ένα τεράστιο cast, το οποίο αυξήθηκε κι άλλο από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν που στην Ελλάδα προβάλλεται μέσω του COSMOTE TV. Για να σας βοηθήσουμε να ξεδιαλύνετε τα πράγματα, είμαστε εδώ με έναν εύχρηστο οδηγό χαρακτήρων με για όλα τα timelines. Ας τους δούμε παρακάτω….

    Shauna Shipmen

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Δεν υπάρχει πραγματικός “πρωταγωνιστής” του “Yellowjackets”, αλλά αν έπρεπε να διαλέξουμε έναν για τη δεύτερη σεζόν, μάλλον θα ήταν η Shauna. Την υποδύεται η Melanie Lynskey στο παρόν και η Sophie Nélisse στο παρελθόν. Το παρελθόν της Shauna την έχει κολλημένη στο ίδιο χάος με τους υπόλοιπους επιζώντες του Yellowjackets, στον σκληρό χειμώνα στη μέση του δάσους. Δεν έχουν φαγητό και ελπίδα, αλλά η Shauna έχει την πρόσθετη ατυχία ότι είναι έγκυος. Εν τω μεταξύ, στο παρόν χρονοδιάγραμμα, η Shauna κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να καλύψει τη δολοφονία που διέπραξε, σε μεγάλο βαθμό, χάρη στον ανόητο αλλά καλοκάγαθο σύζυγό της;

    Misty Quigley

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Η καημένη η Misty δεν συμμερίζεται τα επίπεδα ατυχίας της Shauna, αλλά σίγουρα παλεύει με τα δικά της προβλήματα. Την υποδύεται η Christina Ricci στο παρόν και η Samantha Hanratty στο παρελθόν – η Misty εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει πώς να κάνει φίλους. Στη δεύτερη σεζόν, και οι δύο εκδοχές της Misty εξακολουθούν να εργάζονται πάνω σε αυτό το θέμα της φιλίας και αυτήν την φορά θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι στην πρώτη σεζόν.

    Natalie Scatorccio

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Η Nat απλά κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Την υποδύεται η Juliette Lewis στο παρόν και η Sophie Thatcher στο παρελθόν – η Nat κουβαλάει το απίστευτο βάρος της προσπάθειας να βρει τροφή για την ομάδα, ενώ διατηρεί τον Travis – ο οποίος είναι κατανοητό να φρικάρει για τον χαμένο και δυνητικά νεκρό αδερφό του, Javi – λογικό. Εν τω μεταξύ, στο παρόν, είναι ζωντανή αλλά φαινομενικά κρατείται αιχμάλωτη από μια αίρεση.

    Lottie Matthews

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Παιγμένη στο παρελθόν από την Courtney Eaton και το παρόν από τη νεοφερμένη στη σειρά Simone Kessell, η Lottie έχει πολλά στο μυαλό της. Κυριολεκτικά. Έχοντας διαγνωστεί με σχιζοφρένεια μετά από ένα επεισόδιο που έσωσε τους γονείς της από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, η Lottie είναι η πρώτη μας επιλογή για την Antler Queen (τη μυστηριώδη οντότητα που βλέπουμε τα κορίτσια να λατρεύουν σε οράματα από την 1η σεζόν). Έχει ήδη μαζέψει τους πρώτους της ακόλουθους στο παρελθόν, καθώς μερικά από τα κορίτσια αποφάσισαν ότι τα οράματά της είναι αληθινά και θα τις σώσουν από την πείνα και τον σκληρό χειμώνα. Η τωρινή Lottie – την οποία βλέπουμε πρώτη φορά στην δεύτερη σεζόν – φαίνεται να ηγείται μιας αίρεσης, επηρεασμένη απ’ όσα έγιναν και έμαθε στο δάσος.

    Taissa Turner

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Η αινιγματική Tai παραμένει η σκεπτικίστρια της ομάδας και στα δύο timelines. Την υποδύεται στο παρελθόν η Jasmin Savoy Brown και το παρόν η Tawny Cypress – η Tai προσπαθεί απλώς να κρατήσει τους φίλους της ζωντανούς. Δυστυχώς, υποφέρει επίσης από αυτό που στην αρχή φαίνεται να είναι μια διαταραχή υπνοβασίας, αλλά γρήγορα αποκαλύπτεται ότι είναι κάτι πολύ πιο κακό. Η παρελθοντική Tai έχει ρομαντική σχέση με τη Van (μια ακόλουθο της Lottie), ενώ ο σημερινός της εαυτός κέρδισε τις εκλογές. Χάρη σε μια ανακάλυψη της συζύγου της Simone, μαθαίνουμε ότι μπορεί να πέτυχε τη θαυματουργή νίκη της θυσιάζοντας τον σκύλο τους. Η ανατροπή εδώ είναι ότι η Tai δεν θυμάται κάτι τέτοιο…

    Vanessa “Van” Palmer

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Ο Van έχει αρχίσει να πιστεύει στην Lottie στο παρελθόν, που την υποδύεται η Liv Hewson. Στον παρόν την υποδύεται η Lauren Ambrose και θα την δούμε πρώτη φορά στην δεύτερη σεζόν. Ισορροπημένη από τον σκεπτικισμό της Tai, οι δυο τους κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν την ομάδα να διασπαστεί σε πιστούς και μη. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν η παρούσα έκδοση της Van περνάει χρόνο στο Camp Green Pine με τον Lottie.

    Travis Martinez

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Ο Travis και η αυτοκτονία του είναι ο πυρήνας του μυστηρίου της πρώτης σεζόν. Παίζεται στο παρελθόν από τον Kevin Alves και στο παρόν από τον Andres Soto. Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του Travis έχει τις ρίζες του στον αδελφό του Javi. Όπως αναφέρθηκε, ο Javi εξακολουθεί να αγνοείται μετά την εξαφάνισή του στην πρώτη σεζόν και ο Travis προσπαθεί να τον βρει ακόμα κι αν έχουν περάσει μήνες, ενώ η Nat επιμένει ότι ο Javi πρέπει να είναι νεκρός και η Lottie ορκίζεται ότι είχε ένα όραμα ότι είναι καλά.

    Ben Scott

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Από όσο γνωρίζουμε, ούτε ο βοηθός προπονητής Ben Scott τα καταφέρνει στο παρόν. Στο παρελθόν τον υποδύεται ο Steven Krueger. Ο Ben είναι επί του παρόντος ακρωτηριασμένος στον σκληρό χειμώνα χωρίς φαγητό στη μέση του δάσους και ένα σωρό κορίτσια που μπορεί ή όχι να εμπλέκονται σε υπερφυσικές και τελετουργικές θυσίες.

    Javi Martinez

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Ο Javi ήταν ένα μυστήριο από το μοιραίο επεισόδιο “Doomcoming” και, απ’ όσο γνωρίζουμε, δεν τα καταφέρνει έξω από το δάσος. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε καν αν θα τον δούμε ζωντανό στη δεύτερη σεζόν. Στο παρελθόν τον υποδύεται ο Luciano Leroux.

    Jackie Taylor

    Yellowjackets: Οδηγός χαρακτήρων - Ποιος είναι ποιος;

    Η Queen Bee Jackie Taylor δεν πέρασε καλά στο δάσος. Στο παρελθόν την υποδύεται η Ella Purnell. Oι άλλοι Yellowjackets έμαθαν γρήγορα ότι η Jackie όχι μόνο δεν είχε πραγματικές δεξιότητες επιβίωσης, αλλά και ότι έγινε πολύ κακή μόλις είδε την κοινωνική της θέση να αρχίζει να πέφτει κατακόρυφα. Αφού αποκάλυψε σκληρά την εγκυμοσύνη της Shauna και εξοργίστηκε με τα γεγονότα του “Doomcoming”, η Jackie λέει στη Shauna να φύγει από την καλύβα. Αντίθετα, η Shauna και η υπόλοιπη ομάδα λένε στην Jackie να φύγει αυτή. Έτσι κι έγινε και μαθαίνουμε ότι παγώνει τραγικά μέχρι θανάτου! Ωστόσο, εξακολουθεί να εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν με διάφορους τρόπους.

    Lisa

    Η Lisa είναι νέα προσθήκη! Την οποία υποδύεται η Nicole Maines στο παρόν. Η Lisa φαίνεται να έχει σημαντικές διασυνδέσεις τόσο με τη Lottie όσο και με τη Nat. Είναι μέλος του Camp Green Pine για αρκετό καιρό και έχει βαθιά εμπιστοσύνη στον Lottie παρά την περιστασιακή σκληρότητα του αρχηγού της αίρεσης προς το νεαρό μέλος. Μετά τη σύλληψη της Nat, η Λίζα αναλαμβάνει τη φροντίδα της.

    Akila

    Απ’ όσο γνωρίζουμε, η Akila δεν τα καταφέρνει στο παρόν. Στο παρελθόν την υποδύεται η Keeya King (για την πρώτη σεζόν) και η Nia Sondaya (για την δεύτερη). Η Akila έχει δεξιότητες επιβίωσης που λείπουν από τα άλλα κορίτσια. Ήταν προσκοπίνα την εποχή εκείνη, επομένως μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τροφών που μπορεί να τις σκοτώσει και βοηθά την Van από το να πεθάνει, ράβοντας το πρόσωπό της μετά την επίθεση του λύκου.

    Mari

    Η Mari είναι ως επί το πλείστον δευτερεύον χαρακτήρας, αλλά θα γίνεται όλο και πιο σημαντική καθώς οι φατρίες χωρίζονται στο παρελθόν. Παίζεται από την Alexa Barajas και είναι σταθερά Team Lottie.

    Jeff Sadecki

    Τον υποδύεται στο παρόν ο Warren Kole, ο Jeff είναι ο εξαιρετικά καλοπροαίρετος και μερικές φορές κάπως χαζός σύζυγος της Shauna. Στην πρώτη σεζόν εκβίασε τη γυναίκα του και τις υπόλοιπες Yellowjackets για να βγάλει χρήματα για το μαγαζί επίπλων του και κάνει κατά λάθος τη Shauna να σκοτώσει τον εραστή της Adam (που πίστευε ότι ήταν ο εκβιαστής).

    Walter

    Ένας νέος χαρακτήρας στο παρόν που υποδύεται ο Elijah Wood. Ο Walter φαίνεται να είναι ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον για τη Misty. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι δυο τους έχουν συναντήσει το ταίρι τους μεταξύ τους καθώς η Misty κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει ανεξιχνίαστη τη δολοφονία του Adam για να προστατεύσει τη Shauna και εκείνος το αντίθετο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ