Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Fallout: Η νέα σειρά της Amazon αλλάζει ημερομηνία πρεμιέρας

    Η σειρά Fallout του Prime Video θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη, 10 Απριλίου, με όλα τα οκτώ επεισόδια,, που σημαίνει μία ημέρα νωρίτερα από ότι είχε ανακοινωθεί αρχικά.

    Η είδηση αποκαλύφθηκε σε διαφήμιση που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος πανεπιστημιακού μπάσκετ των ανδρών της NCAA. Επιπλέον, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Walton Goggins, προσκάλεσε τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν τη σειρά νωρίς σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


    Fallout: Η νέα σειρά της Amazon αλλάζει ημερομηνία πρεμιέρας

    Η νέα σειρά Fallout προέρχεται από τους Jonathan Nolan και Lisa Joy, δύο ονόματα που είναι γνωστά για τη δημιουργία του Westworld του HBO, και παρουσιάζει ένα σενάριο που θα είναι πολύ γνωστό σε εκείνους που έχουν παίξει τα παιχνίδια Fallout. Ο χαρακτήρας της Purnell, η Lucy, είναι η κόρη του επόπτη του Vault 33 που υποδύεται ο Kyle MacLachlan, και είναι αναγκασμένη να εγκαταλείψει το Vault για να ξεκινήσει μια αποστολή διάσωσης, αντιμετωπίζοντας έτσι τους κινδύνους του μετα-αποκαλυπτικού κόσμου για πρώτη φορά.

    Θυμίζουμε πως το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί και μέσα από το Twitch από επιλεγμένους λογαριασμούς streamers που μπορείτε να δείτε εδώ.


    Fallout: Η νέα σειρά της Amazon αλλάζει ημερομηνία πρεμιέρας

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ