Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Αυστηρά για premium συνδρομητές η 4K ανάλυση στο YouTube

    Η premium συνδρομή στο YouTube περιλαμβάνει μια σειρά από προνόμια, όπως η προβολή χωρίς διαφημίσεις, το download μουσικής και videos για offline χρήση κ.α. Από εδώ και στο εξής, ίσως, να περιλαμβάνει και το streaming σε 4K ανάλυση, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν εντελώς δωρεάν.

    Τις περασμένες ημέρες, χρήστες παρατήρησαν ότι το YouTube ζητούσε να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους σε premium, προκειμένου να δουν videos σε 4K. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για κάποιο προσωρινό test ή αν η εταιρεία εξετάζει να περιορίσει τους free users στην 1440p ανάλυση. Η Google πάντως δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ανακοίνωση για το θέμα.

    Είναι γεγονός ότι η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους για να μετατρέψει τους free users σε premium, όπως για παράδειγμα οι επίμονες διαφημίσεις που διακόπτουν συνεχώς την εμπειρία θέασης.

    Σημειώνεται ότι η Google τον προηγούμενο χρόνο ξεπέρασε τους 50 εκατ. subscribers σε YouTube Music και Premium, με την τιμή των πακέτων να ποικίλει από χώρα σε χώρα.

    Το δεύτερο τετράμηνο του 2022 τα κέρδη που έφερε στη Google το YouTube ήταν 6.87 δις. δολάρια, ποσό αρκετά χαμηλότερο από τα 7.51 δις. του αρχικού στόχου. Επομένως, είναι αναμενόμενο η εταιρεία να δοκιμάσει νέες μεθόδους που θα αυξήσουν τους χρήστες που πληρώνουν για τις υπηρεσίες video streaming.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ