Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Friday Night Drinks: Το τέλειο look

    Τι κι αν ακόμα είναι αρχή της εβδομάδας; Οι προτάσεις για το Σαββατοκύριακο έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι και πόσο μάλλον για την Παρασκευή και για τα early drinks μετά τη δουλειά.

    Wine Bar μετά τη δουλειά με τους συναδέλφους, ιταλικό φαγητό και καλό κρασί με τις κολλητές ή ακόμα και ποτό σε premium events όπως συναυλίες είναι σίγουρα μερικές από τις επιλογές που έχεις. Το πρόβλημα όμως παραμένει ένα και είναι αιώνιο! Τι να φορέσω; Ε ναι λοιπόν, είσαι κι εσύ μία από εμάς! Δεν έχεις τι να φορέσεις. Για αυτό breathe in, breathe out και σκέψου καθαρά!

    Chic Casual Look

    Αν λατρεύεις την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο σου ξεκινάει κατευθείαν μετά τη δουλειά, τότε μη χάνεις πολύ χρόνο στο να σκεφτείς τι θα βάλεις. Ετοιμάσου από το πρωί, πριν πας στη δουλειά και συνέχισε με το ίδιο Outfit τη μέρα σου. Επίλεξε maxi φορέματα με sneakers ή ακόμα καλύτερα υφασμάτινα παντελόνια με ένα φλοράλ πουκάμισο και φυσικά τα αγαπημένα σου sneakers. Φρόντισε να είσαι άνετη με όποια επιλογή κι αν κάνεις, αφού θα είσαι εκτός σπιτιού όλη μέρα.

    Statement Look

    Για να είσαι κομψή στο γραφείο αλλά και στην έξοδο μετά με τους φίλους σου ή τους συναδέλφους, η επιλογή για το χειμώνα είναι μία και δεν είναι άλλη από τις μπότες πάνω από το γόνατο. Με τακούνι ή χωρίς, οι μπότες over the knee μπορούν να σε συνοδέυουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χαριζόντας σου στυλ και άνεση. Συνδυάσε τες με ένα μάυρο skinny jeans και ένα μαύρο ζιβάγκο και από πάνω επίλεξε ένα παλτό σε χρώμα κόκκινο ή γκρι. Απογείωσε το outfit σου με κάθε λεπτομέρεια προσθέτοντας ένα φουλάρι ή εσάρπα καθώς και σκουλρίκια με λάμψη. Να είσαι σίγουρη πως με αυτό το outfit πας πάντου, δείχνοντας εντυπωσιακή και λαμπερή.

    Glam & Sexy Look

    Αν ανήκεις στο team των party animals και τα Friday night drinks είναι για εσένα ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις το Σαββατοκύριακο, τότε συνέχισε να διάβαζεις αυτό το άρθρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά και να ετοιμαστείς για μία αξέχαστη έξοδο. Άνοιξε τη ντουλάπα σου και επίλεξε κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που θα σου δώσουν μία extra λάμψη. Για safe αλλά glam sexy επιλογές διάλεξε μαύρο φόρεμα με μπότες ή την αγαπημένη σου φούστα με ένα crop top και είσαι έτοιμη. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με τα χρώματα και τη λάμψη αλλά κυρίως χρειάζεται να αισθάνεσαι άνετα και ο εαυτός σου!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ