Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ. Νέες Διεθνείς Χρυσές Διακρίσεις και το 2022 για την απαράμιλλη ποιότητα και την απαλή γεύση του.

    Απευθείας από την πηγή φυσικής ροής ΑΣΣΟΣ, κάθε σταγόνα του φυσικού μεταλλικού νερού ΣΕΛΙ, κρυστάλλινη και μοναδική, συνεχίζει να κερδίζει κάθε χρόνο τις υψηλότερες διεθνείς διακρίσεις για την άριστη ποιότητα, την μοναδική του σύσταση και την απαλή γεύση του.

    Το ΣΕΛΙ διακρίθηκε και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, με 3 χρυσά αστέρια στα Superior Taste Awards, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς παγκοσμίως, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ΙTΙ.

    Επιπλέον, κατέκτησε το Grand Gold Quality Award” από το διακεκριμένο Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection για 7η συνεχή χρονιά, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε συμμετοχές από περισσότερες από 90 χώρες.

    Στόχος των δυο διαγωνισμών είναι η ανάδειξη προϊόντων ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής γευστικής δοκιμής» από διακεκριμένους, με αστέρια Michelin, σεφ και γευσιγνώστες.

    Οι νέες αυτές διακρίσεις αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ ικανοποιεί πλήρως τα αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης των επιτροπών και το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία νερά παγκοσμίως.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ