Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Οι αντιδράσεις στις τελευταίες εξελίξεις του Game of thrones

    Game of Thrones

    Αν δεν έχεις δει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Game of thrones The Lion and the Rose, σταμάτα να διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές. Ή τέλος πάντων συνέχισε με δική σου ευθύνη. Μεγάλο παιδί είσαι. Οι εξελίξεις ήταν τέτοιες που έκαναν τους πάντες να μιλάνε γι’ αυτό, ακόμα και τους ίδιους τους ηθοποιούς της σειράς!

    Στη σκηνή του γάμου του βασιλιά, γνωστού και ως purple wedding, δηλητηριάζουν το γιο του Joffrey και έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς. Το κακό είναι πως γι αυτό κατηγορούν τον – αθώο – θείο του και από τους πλέον αγαπητούς ήρωες. Γενικός το γλέντι πήγε περίπατο τουλάχιστον στο σύμπαν του Game of Thrones γιατί στην πραγματική ζωή, οι θεατές το καταφχαριστήθηκαν που ξεπαστρεύτηκε το «μούλικο» αν κρίνουμε από το τι έγινε στο Twitter.

    Πάντως οι συμπρωταγωνιστές του κρατούν ένα πιο low profile. Για παράδειγμα ο Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον αδερφό του νεκρού, Jaime Lannister λέει πως «θα λείψει ο κακός αδερφός του στον κόσμο». Από το video που ακολουθεί δεν μας πείθει πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ