Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της

    Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της


    Είναι η νέα είσοδος στο My Style Rocks και μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά την εκρηκτική Κύπρια με το εντυπωσιακό τατουάζ στο πόδι της, που αναστατώνει.

    Η Βρανά έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στη Νέα Υόρκη, αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Έχει, όμως και άλλο ένα πάθος, τη μόδα καθώς σχεδιάζει δικά της ρούχα.

    Η εντυπωσιακή Κύπρια, είναι φαν και των social media και συχνά ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της που αναστατώνουν κάθε φορά τους θαυμαστές της.

    Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της Γεωργία Βρανά: Το νέο κορίτσι του My Style Rocks και το τατουάζ της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ