Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Γη της ελιάς – επόμενo επεισόδιo: Η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη

    Aντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις οι ήρωες στη σειρά «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

    Η Αρετή περνάει αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο του Τάσου, αλλά ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει. Παράλληλα, ζητά από τη Χάιδω να ακυρώσουν το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η δίκη της.

    Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 99 (Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 21:40)

    Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται κι αυτή τη φορά η Δήμητρα τα παίζει όλα για όλα, προκειμένου να έρθουν στα χέρια της πολύτιμες πληροφορίες. Ο Στάθης υποψιάζεται πως τα κλειδιά που βρήκε στον καναπέ του ανήκουν στον Χρήστο, αλλά η Αριάδνη το αρνείται. Ο Στάθης, ωστόσο, από σπόντα θα μάθει την αλήθεια.

    Η Αρετή περνάει αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο του Τάσου, αλλά ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει. Παράλληλα, ζητά από τη Χάιδω να ακυρώσουν το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η δίκη της. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει την Αμαλία, ενώ η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη.

    Η Αλκμήνη χωρίζει με τον Μιλτιάδη και η Αντωνία της συμπαραστέκεται. Ο Κωνσταντίνος αλλάζει νούμερο στο κινητό του, προκειμένου να απαλλαγεί από το σκοτεινό παρελθόν του.

    Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

    Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

    Με τον Νίκο Γαλανό

    Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

    Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

    Αγγελική, η μικρή Κλειώ

    Και οι:

    Στέλα Φυρογένη

    Κούλλης Νικολάου

    Βάσια Παναγοπούλου

    Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

    Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

    Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

    Guest star, Μάρω Κοντού

    ΕκτέλεσηΠαραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

    Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ