Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς

    Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται αυτή την εβδομάδα γεμάτη αγωνία, εντάσεις και πάθη. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

    Ο Ρουσσέας και η γυναίκα του εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους.

    Γη της ελιάς: Επεισόδιο 103 (Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, 21:40)

    Η Βασιλική βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και ρωτάει τον Στάθη γιατί έφυγε από το σπίτι η αδελφή της. Ο Τζον χαϊδεύει τη Φιλιώ κι αυτή τον βρίζει άσχημα, με την Αθηνά να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη διακόπτει μια ερωτική στιχομυθία ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη.

    Η Βασιλική βλέπει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται φοβούμενη μήπως αποδειχθεί και αυτό προφητικό. Αργότερα, σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο Μιλτιάδης αποκαλεί τη Βασιλική ιδανική γυναίκα. Παράλληλα, η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και να μετακομίσει στη Μαργαρίτα.

    Ο Ρουσσέας και η γυναίκα του εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους. Η Ιουλία στέλνει μήνυμα στην Αριάδνη και για πρώτη φορά η κόρη της τής απαντάει με ευγένεια.

    Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

    Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

    Με τον Νίκο Γαλανό

    Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

    Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

    Αγγελική, η μικρή Κλειώ

    Και οι:

    Στέλα Φυρογένη

    Κούλλης Νικολάου

    Βάσια Παναγοπούλου

    Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

    Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

    Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

    Guest star, Μάρω Κοντού

    ΕκτέλεσηΠαραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

    Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ