Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Γιατί τελικά δεν πήρε το ”εισιτήριο” για τη νέα σεζόν η «Εθνική Ελλάδος» ;

    Εθνική Ελλάδος

    Οι λάτρεις του σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη έμειναν με τη… γλύκα, αφού δεν πρόκειταινα το δούμε στις οθόνες μας στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν…

    Ποιος είναι όμως ο πραγματικός λόγος που η «Εθνική Ελλάδος» δεν πήρε το πράσινο φως;

    Σκόνταψε στον σκόπελο των capital controls και της γενικότερης δυσπραγίας είναι η απάντηση, σύμφωνα με τη Real. Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη επρόκειτο να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα για τα τελευταία έξι επεισόδια που ολοκληρώνουν την ιστορία. Όμως, τα τελευταία δύο επεισόδια είχε προγραμματιστεί να γυριστούν στη Ρουμανία, όπου θα γινόταν μια πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση: θα στηνόταν ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κέρλινγκ ειδικά για τις ανάγκες της σειράς, με τη συμμετοχή πραγματικών αθλητών από γειτονικές χώρες, όπως η Σλοβακία.

    [ad id=”6783″]

     

    Ο περιορισμός στην κίνηση κεφαλαίων στο εξωτερικό, όμως, έδεσε τα χέρια της παραγωγής της «Εθνικής Ελλάδος», η οποία δεν μπορεί να εκταμιεύσει τα απαιτούμενα ποσά για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάστηκε και η λύση για το εν λόγω απαιτητικό γύρισμα να μεταφερθεί σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η εναλλακτική αυτή δεν φαίνεται να προτιμάται από τους συντελεστές της σειράς.

    Η σειρά για την ώρα αναβάλλεται,και το μέλλον της αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου στις αρχές Ιανουαρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ