Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάνης: «Έκλεισα τα 82 μου χρόνια – Με την σύντροφό μου έχουμε διαφορά 20 ετών»

    Μια συνέντευξη – ποταμό παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» μιλώντας ανοιχτά για την ηλικία του, τη Λιζέτα Νικολάου, αλλά και για την σύντροφό του, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και 25 χρόνια.

    «Έκλεισα τα 82 μου χρόνια και ευχήθηκα για τα επόμενα να συνεχίσω με αγάπη για τη ζωή, τους ανθρώπους και με εσωτερική ηρεμία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

    Για την πρόσφατη απώλεια της πρώην συζύγου του, Λιζέτας Νικολάου, ο δημοσιογράφος είπε: «Η απώλεια ήταν δυσάρεστη γιατί επρόκειτο για ένα σπάνιο πλάσμα. Το «πρώην σύζυγός μου», δεν λέει τίποτα. Αυτό καθαυτό το πρόσωπο, η Λιζέτα δηλαδή, είναι ένα σπάνιο πρόσωπο, είχε μια αρχοντιά. Μου έχει χαρίσει έναν γιο από τον οποίο έχω δύο εγγόνια».

    «Δεν είμαι μόνος μου. Είμαι με μια γυναίκα, που την αγαπώ βαθιά. Έχω περάσει τα παλιά καρδιοχτύπια του έρωτα. Ζωή είναι το να ζήσεις πολλά. Είμαστε 25 χρόνια μαζί. Βρείτε το μυστικό και λύστε το, για το πώς πήρα διαζύγιο πριν από 10 χρόνια, δεν χρειάζεται να το εξηγήσω… Με την σύντροφό μου έχουμε διαφορά 20 ετών», είπε ο Γιώργος Λιάνης για την προσωπική του ζωή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ