Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Γιωργος Παπαδοπουλος – Να Να Να | Νέα τραγούδι και Video Clip

    Γιωργος Παπαδοπουλος - Να Να Να

    Γιωργος Παπαδοπουλος – Να Να Να | Νέα τραγούδι και Video Clip

    Το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου με τίτλο «Να-Να-Να» σε μουσική και στίχους του ίδιου μόλις κυκλοφόρησε. Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ψυχικού, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να μας δείχνει ένα 12ωρο απ” την ζωή του, με εναλλαγές στην ψυχολογία του ύστερα από το άδοξο φινάλε μιας σχέσης, που τελικά όλα ανατρέπονται!

    Μετά το «Σπάστα» που αποτέλεσε το hit του καλοκαιριού με ρεκόρ προβολών στο YouTube που ξεπέρασαν τις δέκα εκατομμύρια προβολές και εξακολουθεί να βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην πεντάδα του ελληνικού airplay , κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι. Το «Να-Να-Να» είναι προπομπός του πέμπτου κατά σειρά ολοκληρωμένου δίσκου του Γιώργου Παπαδόπουλου που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Heaven!

    [ad id=”6783″]

    Την σκηνοθεσία του βίντεοκλιπ υπογράφει ο George Ant , ενώ το grooming ανέλαβε ο Δημήτρης Σταματίου και styling ο Διονύσης Κολποδίνος. Στο βίντεοκλιπ βλέπουμε την παρουσιάστρια Άννα Ζιρδέλη και το μοντέλο Άννα-Μαρία Αναξαγόρου.

    Δείτε το Video Clip

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ