Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    GNTM 5: Βιώσιμη μόδα και δημιουργία στη σημερινή φωτογράφιση – Τα σχόλια στο Twitter


    GNTM 5: Βιώσιμη μόδα και δημιουργία στη σημερινή φωτογράφιση - Τα σχόλια στο Twitter

    GNTM 5: Το σημερινό concept σχολιάστηκε έντονα από το Twitter.

    Στο σημερινό επεισόδιο (29/11) του GNTM 5, παρακολουθήσαμε τα μοντέλα να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα μετά από την τελευταία αποχώρηση της Ειρήνης μιας και για κάποιες ήταν ένα αρκετά αγαπητό πρόσωπο, ενώ σε κάποιες άλλες πέρναγε πραγματικά αδιάφορη. Ανάμεσα στις κοπέλες που στενοχωρήθηκαν πολύ ήταν και η Γεωργιάνα, η οποία και ήταν πολύ δεμένη μαζί της.

    Λίγο αργότερα, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros εμφανίστηκαν στη βίλα και ανακοίνωσαν στα κορίτσια ότι θα έκαναν όλοι μαζί ένα πολύ ενδιαφέρον challenge και ότι όλες έπρεπε να αδειάσουν τις βαλίτσες του και να δουν ποιά θα ήταν εκείνα τα ρούχα ή τα αντικείμενα που δεν χρειαζόντουσαν. Ενώ εξ αρχής τους είπαν ότι κάποιο ρούχο τους θα πήγαινε στα σκουπίδια, στη συνέχεια είδαμε ότι μετά από κλήρωση, οι κοπέλες θα έπρεπε να ανταλλάξουν ρούχα και να δημιουργήσουν νέα outfits φορώντας τα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

    Αυτό το challenge προμήνυε μία φωτογράφιση που αφορούσε τη βιώσιμη μόδα. Τα μοντέλα μαζί με νέους σχεδιαστές, κλήθηκαν να δημιουργήσουν τα δικά τους ρούχα και να φωτογραφηθούν με αυτά. Το ιδιαίτερο και σημαντικό μήνυμα του σημερινού concept, φυσικά και σχολιάστηκε έντονα από το Twitter και όχι μόνο θετικά.

    GNTM 5: Τα σχόλια στο Twitter για τη σημερινή φωτογράφιση

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ