Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Η 43χρονη κακοποιούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι το γνώριζαν»

    Για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα από τον πρώην σύντροφό της, μίλησε στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 η κ. Δημογλίδου «η γυναίκα αυτή τελευταία φορά κακοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ και δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Η γυναίκα μετέβη το Σάββατο το μεσημέρι στο ΑΤ για να καταγγείλει τον κακοποιητή».

    Mάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια η γυναίκα κακοποιούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε ωστόσο κανείς δεν έκανε κάτι για αυτό.

    Aκόμη, η Κωνσταντία Δημογλίδου σημείωσε πως δεν είναι σε γνώση της αστυνομίας  ακριβώς για πόσο καιρό κακοποιούνταν η συγκεκριμένη γυναίκα.

    Πάντως σχολιάζοντας το εν λόγω περιστατικό η κ. Δημογλίδου ανέφερε πως: «Δεν δόθηκε η εικόνα ότι κινδυνεύει τόσο άμεσα η ζωή της γυναίκας. Αυτό για το οποίο ενημερώθηκε η αστυνομία είναι ότι κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα για αυτό και της προτάθηκε άμεσα να ενεργοποιήσει το panic button. Δυστυχώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να το πραγματοποιήσει αυτό».

    Tέλος, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ διεμήνυσε πως «δεν χρειάζεται να φτάνει κανείς στο σημείο να κινδυνεύει η ζωή του για να ενημερώσει τις αρχές» και όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δικαιολογία το 2023 ο κόσμος να φοβάται να καταγγείλει στην αστυνομία».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ