Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H «Καλίσι» μίλησε για το φινάλε του «Game of Thrones»

    H «Καλίσι» μίλησε για το φινάλε του «Game of Thrones»

    H «Καλίσι» μίλησε για το φινάλε του «Game of Thrones»

    Μέσα στην τόση μυστικότητα γύρω από τα γυρίσματα και το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones», υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε σίγουροι: α) θα πεθάνει πολύς κόσμος β) θα δούμε τη μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της τηλεόρασης γ) το τέλος έκανε τον «Τζον Σνόου» να κλάψει.

    Τώρα έρχεται η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, η Ντενέρις Ταργκάριεν ή Καλίσι ή Μητέρα των Δράκων ή Θυελλογέννητη κλπ κλπ να δώσει τη δική της εκδοχή για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί το 2019.

    Σε συνέντευξή της στην αυστραλέζικη εφημερίδα The Herald Sun, είπε το εξής: «Κάποιοι θα ουρλιάξουν και κάποιοι θα πουν: “Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα”. Και κάποιοι θα πουν “Ε;” – πιθανότατα η μητέρα μου».

    Κάτι που ακούγεται απόλυτα λογικό. Με όλο αυτό το κοινό που έχει αποκτήσει η σειρά του HBO τα τελευταία χρόνια, αποκλείεται να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Όσο για την Εμίλια Κλαρκ, θα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη στο τέλος του μήνα, όταν προβληθεί το «Solo: A Star Wars Story».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ