Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    H Μεγαλύτερη ασφαλιστική αποζημίωση στην ιστορία του Σινεμά για τον Paul Walker

    Paul Walker

    Ο τραγικός θάνατος του Paul Walker, όπου τραγική ειρωνία για έναν ηθοποιό που συνέδεσε το όνομα του με τα γρήγορα αυτοκίνητα, ήταν αποτέλεσμα τροχαίου, συνέβη την περίοδο που γυριζόταν η 6 συνέχεια της σειράς ταινιών που τον έκανε διάσημο, το Fast & Furious 7.

    Ο θάνατος του, δεν σταμάτησε την παραγωγή της ταινίας, η οποία ήταν ήδη κατα το ήμισυ ολοκληρωμένη. Βέβαια χωρίς τον έναν, εκ των 2 βασικών πρωταγωνιστών σίγουρα θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Αυτό μάλιστα σε μια ταινία με προϋπολογισμό 200 εκατομμυρίων δολαρίων δεν άφηνε πολλά περιθώρια για τους παραγωγούς. Η λύση που δόθηκε ήταν η χρησιμοποίηση των 2 αδερφών του Walker (φωτό) ως αντικαταστάτες του, ο ένας για τον σωματότυπο, ο άλλος για τα μάτια και ένας ηθοποιός για το υποκριτικό κομμάτι, όπου όλοι μαζί θα αποτελούσαν την βάση πάνω στην οποία η εταιρία εφφέ του Peter Jackson θα “έβαζε” το πρόσωπο του αδικοχαμένου ηθοποιού.

    Paul_Walker

    Εννοείται ότι μια τέτοια διαδικασία, αν και δεν επηρέασε ουσιαστικά το σενάριο και την πλοκή της ταινίας, αλλά απαίτησε πολύ περισσότερο χρόνο και χρήμα οδηγεί τους παραγωγούς της ταινίας στο ταμείο με μείον! Στην πράξη, κάθε σκηνή που περιλαμβάνει τον “Walker” πρέπει να γυριστεί και με τους 3 αντικαταστάτες του, με 7 κάμερες, δηλαδή 21 φορές μεγαλύτερα έξοδα για κάθε δευτερόλεπτο που στην ταινία αντικαθίσταται ο Walker.

    Έχοντας όμως προβλέψει και για αυτό το ενδεχόμενο, η Universal Pictures αναμένει ότι τα επιπλέον εκατομμύρια που θα κοστίσει η ταινία θα καλυφθούν από την ασφαλιστική Fireman’s Fund. Αν όμως, σύμφωνα με υπολογισμούς για το ασφαλιστικό κόστος ημερήσιας καθυστέρησης υπερπαραγωγών του Χόλυγουντ, τα ασφάλιστρα ανέρχονται περίπου στα 250,000$, η Universal Pictures φαίνεται να αξιώνει περίπου $50,000,000!!! τα οποία θα είναι με διαφορά η μεγαλύτερη ασφαλιστική αποζημίωση στην ιστορία του Σινεμά!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ