Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Σόφι Τέρνερ του «Game of Thrones» αποκάλυψε πως πειραματίζεται και με κορίτσια

    H Σόφι Τέρνερ του «Game of Thrones» αποκάλυψε πως πειραματίζεται και με κορίτσια

    «Όλοι πειραματιζόμαστε. Είναι μέρος της διαδικασίας του να μεγαλώνεις. Αγαπώ ψυχές, όχι φύλο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

    Το «Game of Thrones» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με τον 8ο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων. Όπως είναι φυσικό οι πρωταγωνιστές της σειράς επιδίδονται σε ένα ξέφρενο κυνήγι δημοσιότητας. Αυτή τη φορά σειρά έχει η Σόφι Τέρνερ που υποδύεται την «Σάνσα».

    Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone όπου μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την αδελφική της φιλία με τη συμπρωταγωνίστριά της, Μέισι Ουίλιαμς, αλλά και για τον αρραβώνα της με τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας. Το ζευγάρι, που διατηρεί δεσμό από τον Δεκέμβριο του 2016 σκέφτεται να παντρευτεί

    «Αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη στην ψυχή από τη βιολογική μου ηλικία. Αισθάνομαι ότι έχω ζήσει αρκετά, ώστε να μπορώ να ξέρω. Έχω γνωρίσει αρκετούς άντρες, ώστε να μπορώ να ξέρω. Έχω γνωρίσει αρκετά κορίτσια, ώστε να μπορώ να ξέρω», ανέφερε η Σόφι Τέρνερ.

    View this post on Instagram

    With my love in Paris ♥️

    A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

    Όταν της ζητήθηκε να είναι πιο συγκεκριμένη στο θέμα της γνωριμίας της με «πολλά κορίτσια», η ηθοποιός προτίμησε να είναι λακωνική. «Όλοι πειραματιζόμαστε. Είναι μέρος της διαδικασίας του να μεγαλώνεις. Αγαπώ ψυχές, όχι φύλο», τόνισε η ίδια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ