Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Natalie Portman θα επέστρεφε ως Padmé στο Star Wars

    H Natalie Portman θα επέστρεφε ως Padmé στο Star Wars

    Η Natalie Portman θα επέστρεφε στο σύμπαν του Star Wars ως Padmé Amidala, αν της το ζητούσε η Lucasfilm.

    H ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο GQ’s Actually Me και απαντώντας σε σχόλιο fan είπε τα εξής: “Δεν έχω πληροφορίες γι’αυτό. Κανείς δεν μου ζήτησε να επιστρέψω, αλλά είμαι ανοιχτή σε αυτό”.

    Αν και η ιστορία της χαρακτήρα της ολοκληρώθηκε με το “Star Wars Episode 3: Revenge of the Sith” (2005), όπου την είδαμε να πεθαίνει κατά τη γέννα των Luke και Leia, η πιθανή επιστροφή της θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα των Hayden Christensen και Ewan McGregor, που ξανάπαιξαν τους Anakin Skywalker και Obi-Wan Kenobi, πρόσφατα.

    Και όταν λέμε πρόσφατα, εννοούμε τη μίνι-σειρά του Disney+, “Obi-Wan Kenobi”. Και οι δύο γύρισαν στο σύμπαν 17 χρόνια μετά το “Episode 3”, ενώ άλλη επιστροφή ήταν και αυτή του Liam Neeson ως Qui-Gon Jinn μετά το “Episode 1: The Phantom Menace” (1999).

    Η ιστορία της Padmé αναλύθηκε ακόμα περισσότερο σε άλλα μέσα, όπως στην τριλογία young adult μυθιστορημάτων και στην σειρά κινουμένων σχεδίων “Clone Wars”. Η Portman ανέφερε στο βίντεο ότι έκλεψε την κοτσίδα του Anakin από το “Episode 2: Attack of the Clones” (2002), αλλά πλέον την έχει χάσει και επιβεβαίωσε ότι ο Τaika Waititi της ζήτησε να συμμετάσχει στην ταινία που ετοιμάζει, έχοντας ξεχάσει ότι ήταν ήδη γνωστή στο σύμπαν από άλλο ρόλο.

    H Portman ξεκίνησε την καριέρα της με την ταινία “Léon: The Professional” (1994). Από τότε την έχουμε δει – εκτός της prequel τριλογίας του “Star Wars” – και στα “Closer” (2004), για το οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, “V for Vendetta” (2005), “The Other Boleyn Girl” (2008), “Black Swan” (2010), για το οποίο έλαβε Όσκαρ, “No Strings Attached” (2011), “Jackie” (2016) και “Annihilation” (2018). Ανέλαβε τα ηνία του “A Tale of Love and Darkness” (2015), στο οποίο και πρωταγωνιστούσε, ενώ έκανε την εισαγωγή της στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ως Jane Foster με τα “Thor” (2011), “Thor: The Dark World” (2013) και “Thor: Love and Thunder” (2022). Αναμένουμε να την δούμε στο “May December” πλάι στην Julianne Moore, και στη μίνι-σειρά του Apple TV+, “Lady In The Lake”, με τη Lupita Nyong’o.

    Θα θέλατε να ξαναδείτε την Natalie Portman ως Padmé Amidala σε κάποια μελλοντική σειρά ή ταινία του Star Wars; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ