Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Hagen: Πρώτες εικόνες από τη νέα υποσχόμενη γερμανική σειρά φαντασίας

    Η Constantin Film έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από το HTR τις πρώτες εικόνες από το Hagen, το νέο πολυαναμενόμενο δράμα φαντασίας της, το οποίο στοχεύει στην παγκόσμια βαση από fans του Game of Thrones και του Vikings με μια ιστορία με σπαθιά και μαγεία που εμπνέεται από το γερμανικό saga Νιμπελούνγκεν.

    Η σειρά βασίζεται στο Hagen von Tronje του Wolfgang Hohlbein, μια επανεκδοχή του saga Νιμπελούνγκεν, η μεσαιωνική γερμανική λαϊκή παράδοση που θεωρείται η έμπνευση για μοντέρνες φανταστικές επικές ταινίες όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του J.R.R. Tolkien.

    Το Hagen ακολουθεί την ιστορία του στρατιώτη Hagen, του θρυλικού κατακτητή δράκων Siegfried, της πολεμίστριας πριγκίπισσας Kriemhild και της μαγικής βαλκυρίας βασίλισσας Brunhild σε μια ιστορία αγάπης, οικογένειας, εξουσίας και πολέμου που ολοκληρώνεται καταστροφικά.

    Ο Gijs Naber (The Story of My Wife) πρωταγωνιστεί ως Hagen, με τον Jannis Niewöhner (Munich) ως Siegfried. Η Lilja van der Zwaag (Stralshund) ενσαρκώνει την Kriemhild, και η Rosalinde Mynster (Truth About Men) υποδύεται την Brunhild. Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Dominic Marcus Singer, Jördis Triebel και Jörg Hartmann.

    Οι Cyrill Boss και Philipp Stennert (Pagan Peak) σκηνοθέτησαν τη σειρά και συνέγραψαν το Hagen με τον Doron Wisotzky. Κάποιο trailer ή ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ